„RAŠINA KUHINJA“ NA KURIR TELEVIZIJI: Podeliću s publikom tajne pripremanja hrane
Foto: Kurir

„RAŠINA KUHINJA“ NA KURIR TELEVIZIJI: Podeliću s publikom tajne pripremanja hrane

Zabava -

Emisija će se emitovati svakog radnog dana od 10.40, počev od ponedeljka, 13. septembra

U okviru najgledanijeg kulinarskog takmičenja na našim prostorima „Majke i snajke“ nastali su segmenti emisije „Rašina kuhinja“, gde kuvar Raša Vlačić priprema jela koja se tog dana spremaju u emisiji „Majke i snajke“.

Gledaoci će imati priliku da se upoznaju sa modifikovanim receptima u izvedbi jednog uspešnog kulinarskog majstora. Raša je veliki profesionalac u svom zanatu i sa velikim zadovoljstvom će svoje kulinarske veštine i tajne otkriti u svojim emisijama. Namera je da gledaoci zavire u kuhinju profesionalnog kuvara i nauče više o svojim omiljenim jelima, od sarme i bureka do tortilje i lazanja.

Rašina kuhinja, Raša, kuvar
foto: Kurir

Raša pristupa kuvanju sa smislom za humor i šarmom kojim je osvojio i dosadašnje pratioce programa. Iz tog razloga je kuvanje sa Rašom podjednako zabavno i edukativno. Glavni akcenat programa je na tehnici pripreme i majstorskim trikovima koje gledaoci mogu oprobati kod kuće.

- Voleo bih da kroz moje kuvanje gledaoci zavole kulinarstvo i spremanje hrane i da to posmatraju kao jednu vrstu opuštanja, uživanja, kao umetnost, a ne kao obavezu ili opterećenje. Činjenica je da kada čovek radi iz ljubavi i strasti, sve bude lepše, tako je i sa hranom - kaže najpopularniji kuvar na ovim prostorima.

Emisija će prvenstveno biti o kuvanju, ali u njoj ćete čuti i edukativne priče o poreklu hrane, namirnica i začina, za koje gledaoci sigurno nisu čuli. Produkcija na taj način želi da pružimo pun doživljaj jela preko ekrana.

Rašina kuhinja, Raša, kuvar
foto: Kurir

- Dok budem spremao, kuvao i servirao hranu, podeliću sa publikom svoje tajne i savete u pripremanju hrane, jer znam koliko to znači svima koji dosta vremena provode u kuhinji. I ja dan-danas učim i usavršavam se iz dana u dan kako bih svoje kuvanje unapredio i podigao na viši nivo - priznaje Raša.

Iz razgovora sa Vlačićem može se zaključiti da gledaoce čeka korisna, edukativna i zabavna emisija. Videćete i naučiti nešto što do sada niste znali. Nakon gledanja emisije sigurno ćete poželeti da istog trenutka i vi napravite Rašino jelo.

Emisija će se emitovati svakog radnog dana od 10.40 sati na Kurir televiziji, počev od ponedeljka, 13. septembra.

Kurir.rs/ A. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track