mnogo više od lepog lica

ANDRIJANA IDE NA IZBOR ZA MIS SVETA! Pokazaće kako boksuje i pleše, a evo šta bi uradila da sretne predstavnicu LAŽNE DRŽAVE

Zabava -

Naša misica Andrijana Savić iz Gornjeg Milanovca predstavljaće Srbiju na 70. jubilarnom izboru za najlepšu ženu sveta u Portoriku od koga je deli samo pakovanje garderobe pred put!

Da je biti misica mnogo komleksnija stvar od one kako obično zamišljaju laici, da se posmatraju samo zgodno telo i lepo lice, objasnila je odmah na početku razgovora u jutarnjem programu Kurir televizije.

Andrijana kaže da će u Portoriku ostati mesec dana i da se nada da će našu zemlju predstavljati na najbolji mogući način u više disciplina.

- Disciplina "lepota sa smislom" podrazumeva humanitarni rad. Ja ću im predstaviti svoj projekat kad sam radila kao ambasador Dečjeg sela. Velika mi je čast što imam priliku da promovišem organizaciju koja se bavi humanitarnom radom za decu bez roditeljskog staranja", ispričala je srpska lepotica.

Andrijana Savić
foto: Kurir Tv

Otkrila je da od nje možemo da očekujemo da će prezentovati i svoje borilačke i fitnes veštine.

"Moguće da ću boksovati kod discipline "fitnes i sport". Pet godina treniram. To je lepa stvar za mene. Imaću i "talenat disciplinu" gde ću tradicionalni trokorak primeniti u više nacionalnih plesova", približila je svoje učešće na izboru za mis.

Osim što će pokazati i svoje stavove na određene aktuelne teme Andrijana ipak na kraju mora da izgleda atraktivno i pokaže gracioznost na pisti.

Andrijana Savić
foto: Kurir Tv

"Sama pripremam zdrave obroke. U mom slučaju ne važi ono da jedem list zelene salate. Omiljena hrana mi je prepis, mamina pita sa Kosova, odakle sam poreklom", ispričala je devojka koja KIM nosi u srcu i duši.

Zato naglašava da nikad ne bi ponovila grešku Valentine Petrović koja je na takmičenju u Egiptu pokazala dvoglavog orla.

Andrijana Savić
foto: Kurir Tv

"Ne bih sebi dozvolila da padnem na takve provokacije. Kada ste upućeni u celu situaciju, onda taj simbol jako boli. Kosovo smatram kao deo Srbije, a Kosovo kao država neće učestvovati na izboru za mis sveta, a i kada bi učestvovalo, ja bih rekla da Srbija ima dve predstavnice. Devojka je to uradila iz neznanja. Htela je da se približi devojkama i privuče pažnju. Nije bila svesna posledica. Verujem da se pokajala", poručila je ponosno Andrijana.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:55

VALENTINU VRAĆAMO KUĆI! Vesna da Vinča otkrila nove detalje skandala na izboru za mis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track