Andrija Milošević pravi šou na mrežama: Zbog ovog urnebesnog videa “bruji cela čaršija”, a jedan detalj će vas posebno zasmejati!
Foto: Printscreen/Instagram

Andrija Milošević pravi šou na mrežama: Zbog ovog urnebesnog videa “bruji cela čaršija”, a jedan detalj će vas posebno zasmejati!

Zabava -

Andrija Milošević poznat je po tome da često voli da iznenadi svoje pratioce komičnim klipovima - od imitacija, preko pričanja viceva, do kratkih stand -upova, ljudi prosto obožavaju svaku njegovu aktivnost, a neretko mu u videima društvo pravi i devojka, Aleksandra Tomić.

Pre nekoliko dana, objavio je video u izdanju koje je neobično čak i za njega - bio je potpuno našminkan i nosio je periku! Ali tu nije bio kraj - u pozadini je išla hit pesma Sare Jo sa Evrovizije, “Muškarčina”!

Našoj popularnoj pevačici nije trebalo mnogo da prihvati šalu i da se oglasi, pa je ubrzo ostavila komentar “Hoće, hoće, zabranjeno voće hoće”, što je stih iz pomenute pesme. Uskoro su se nadovezale i naše druge poznate ličnosti, među kojima je i Dunja Jovanić, koja je duhovito primetila kako Sara Jo ima novu bliznakinju.

Video do sad ima preko 900 hiljada pregleda i preko 1000 komentara, a mi ne možemo da se ne zapitamo - šta nam Andrija ovoga puta sprema!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track