01:17

SRCE MI JE PUNO KAD VIDIM OVOLIKO LJUDI! Karavan Majke i snajke okupio ogroman broj građana Bora, a sutra stiže u Jagodinu

prelepo

SRCE MI JE PUNO KAD VIDIM OVOLIKO LJUDI! Karavan "Majke i snajke" okupio ogroman broj građana Bora, a sutra stiže u Jagodinu

Zabava -

Majke i snajke karavan, koji već gotovo mesec dana obilazi Srbiju, ovog vikenda završava svoju turneju.

Sa Rašom i ekipom Kurir televizije danas od 19 časova družili su se građani Bora, a sutra Jagodine, a narednih dana ovu privilegiju imaće stanovnici Beograda i Smedereva.

Ko voli dobru zabavu i prave gastronomske užitke, ovu priliku ne bi trebalo da propusti.

Raša, Raša Vlačić, Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kuvar Radomir Raša Vlačić danas je meštanima Bora spremao svoje specijalitete, a već sutra će se družiti sa građanima Jagodine.

- Pored hrane koju sam spremao moram da kažem da sam prezadovoljan, da mi je puno srce zbod sve dece koja su došla da me vide. Prvi put sam u Boru i želim da ga upoznam - rekao je kuvar Raša Vlačić.

Raša, Raša Vlačić, Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kako je otkrio Kurir televiziji u Boru je spremao meso na starinski način.

- Ja sam već naučio šta tu meni fali i drao mi je zbog toga. Uz ovo mese obavezno ide kačamak. To mi je jedan gospodin otkrio ovako u prolazu i moraću da ga poslušam - kaže Raša.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

05:00

KARAVN MAJKE I SNAJKE U KRAGUJEVCU: Kuvar Raša pokazao svoje umeće u Kragujevcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track