Konstrakta, Anfisa Letyago i Mahmut Orhan večeras otvaraju Sea Dance festival!
Foto: Promo

Konstrakta, Anfisa Letyago i Mahmut Orhan večeras otvaraju Sea Dance festival!

Zabava -

Večeras će na plaži Buljarica kod Budve početi osmi Sea Dance festival, i to nastupima Konstrakte, Anfise Letyago, Mahmuta Orhana i jake techno i hip hop ekipe predvođene Markom Nastićem, Ilijom Djokovicem i grupom Who See! Program prvog dana donosi više od 20 izvođača, počinje u 20:00 i traje sve do 6:30, a odvija se na tri bine smeštene na samoj obali mora. Osim muzičkog programa na produkcijski superiornoj bini, nošenoj moćnim Anya ozvučenjem i impresivnom rasvetom, posetioci će moći da uživaju i u najjačem festivalskom VR iskustvu na svetu! Na predivnoj crnogorskoj plaži večeras se očekuje na hiljade posetilaca, a poseban poziv na festival juče je dobila i premijerka Finske Sana Marin!

Kapije festivala na Buljarici biće otvorene u 19.00. Nakon DJ zagrejavanja, nastup na glavnoj, Visa Dance Paradise powered by Turistička organizacija Budve bini, počeće Kejt u 20:30. Nakon nje u 21:35 na scenu se penju Who See, a u 22:50 dugoočekivana Ana Đurić Kontrakta na prvom nastupu u Crnoj Gori! Drugačiji zvuk doneće u 00:30 hitmejker Mahmut Orhan, posle kojeg sledi jaka elektronska postava, koji čine Marko Nastić u 02:00, jedno od najjačih techno imena današnjice Anfisa Letyago od 03:30 i Ilija Djokovic od 05:30.

Sea Dance
foto: Promo

Obližnja Together. Always! Powered by Guarana bina ove godine će biti posvećena crnogorskoj elektronskoj sceni. Prvog dana, od 20:00 do 06:00 nastupiće redom: Necke, Soft 85, Sen Oliver, Marko Pajković, Oak Brothers, Marko T, 84bit, Nessuno, John-K i Rudhaman. Omiljenu Tuborg Silent Dance binu večeras će preuzeti DJ Dirty, Fanatic, Đura Ćurčić, JJoy i Alex Mark.

Osim muzičkog, Sea Dance donosi i pregršt dodatnih interesantnih sadržaja i zona, poput Pixelate i XO Boxa, koji će biti realizovani u duhu društvenog aktivizma kojem je Fondacija EXIT verna godinama unazad tokom svih festivala. Posetioce će u festivalskom prostoru dočekati i poruke o mentalnom zdravlju. Najjače VR festivalsko iskustvo posetioci će moći da iskuse u EXITVERSE zoni. Ovaj VR projekat EXIT je predstavio na Svetskoj izložbi EXPO Dubai i čine ga poznate Exitove festivalske lokacije snimljene 8K 360 VR kamerom u julu 2021. godine. Sea Dance posetioci će moći da iskuse EXIT festival kao da su na Petrovaradinskoj tvrđavi, ali i na mestima koja nikome nisu dostupna!

Sve regularne i VIP ulaznice moraju biti zamenjene za festivalske narukvice na zamenskim mestima koja se nalaze kod kapija festivala. Njihovo radno vreme je od 10:00 do 03:00 za regularne ulaznice i od 16:00 do 03:00 za VIP. Ulaz na festival biće moguć najkasnije do 03:00. Kao i prethodnih godina, na Sea Dance festivalu će biti moguće isključivo festivalskom karticom za plaćanje. Organizatori su se pobrinuli za shuttle buseve iz Budve i Bara do Buljarice, kao i za posebne cene taxi prevoza. Ulaznice se mogu kupiti na festivalskim kapijama. Informacije o satnici, ulaznicama, smeštaju, prevozu i svim drugim festivalskim novostima mogu se pronaći na zvaničnoj stranici festivala, Facebook i Instagram stranicama, kao i na aplikaciji Sea Dance.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track