NAJAVLJEN MUZIČKI DOGAĐAJ OVE JESENI - PERICA VASIĆ I GIPSY RHAPSODY BAND SA POZNATIM GOSTIMA
Foto: Nikola Mutić

NAJAVLJEN MUZIČKI DOGAĐAJ OVE JESENI - PERICA VASIĆ I GIPSY RHAPSODY BAND SA POZNATIM GOSTIMA

Zabava -

Konferencija za medije povodom koncerta - Perica Vasić i Ghipsy Rhapsody band sa poznatim gostma

Orkestar “Perica Vasić i Gipsy Rhapsody band povodom koncerta” 22. novembra u Mts. Dvorani održali konferenciju za medije. Odgovore na pitanja su davali Perica Vasić frontmen orkestra, Aca Ilić, Nataša Stajić i organizatori ovog koncerta Nemanja i Mića Kujundžić iz produkcije Zvuci Srbije.

-Uveliko probe su u toku, sa pevačima se dogovaramo oko numera koje će izvoditi uz nove arnžmane koje reapisujemo specijalno za ovu priliku, a ima ih baš puno. 22. člana mog orkestra će te večeri biti na bini, pa to sve treba spremiti na najboljem mogućem nivou. Karte su u prodaji, tako da publiku ocekujemo u što većem broju - rekao je Perica Vasić

Kao što je poznato na koncertu će biti preko 30 gostiju izvodjača; Bajaga, Slavko Banjac, Aca Ilić, Biljana Jevtić, Radiša Urošević, Jelena Broćić, Jana, Beki Bekić, Raša Pavlović, Danka Stojiljković, Zorica Minić, Nemanja Kujundžić, Perica Vasić, Renato Henc, Nataša Stajić, Ferid Avdič, Perica Veljković, Barbike, Žika Srem, Bane Vasić, Miša Mijatović, Aca Čergar, Borko Radivojević, Aca Krsmanović, Aleksandar Kovačević, Muarem Kebić, Ivan Radovanović, Vlada Maričić, Zoran Djordjević, Ana Rucner

Najava koncerta, Ticket.rs
foto: Nikola Mutić

Perica je izjavio da prvobitno najavljena Snežana Djurišić iz opravdanih razlog nece moci da prisustvuje na koncertu i da mu je zbog toga krivo, jer su oni saradnici dugi niz godina.

-Na bini te večeri prodefilovaće preko 50 izvodjača, što će za publiku biti pravo uživanje i sigurni smo da je ovo jedan od najvećih muzičkih dogadjaja ove jeseni - rekao je Mića Kujundžić, dok je Nemanja Kujundžić iz organizatorske kuće Zvuci Srbije najavio jednu zanimljivu gošću violočelinstkinju Anu Rucner, bivsu zenu Vlada Kalembera koja specijalno za ovu priliku dolazi iz Zagreba.

Neke od mnogih učesnika na koncertu te večeri kažu da im je čast što ce se pojaviti na ovakvom muzickom spektaklu, kao što su Aca Ilić i Natasa Stajić koji su pruzili podrsku na ovoj konferenciji za medije i podrzali kolege.

Koncert se odrzava 22.novebra u MTS Dvorani od 20h, a karte su vec u prodaji na blagajnama dvorane i Ticket.rs.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track