00:33

RAŠA ZAVODI RED I DISCIPLINU U MAJKAMA I SNAJKAMA: Nokti mogu da vam budu dugački i šest metara, ALI OVO ĆETE MORATI DA SREDITE!

RAŠA ZAVODI RED I DISCIPLINU U MAJKAMA I SNAJKAMA: Nokti mogu da vam budu dugački i šest metara, ALI OVO ĆETE MORATI DA SREDITE!

Zabava -

U današnjoj epizodi serijala Majke i snajke na kulinarsko bojište stala je porodica Stanojević iz Niša.

Porodica Stanojević - Niš

Jovan je rođen u Surdulici. Zanima ga IT sektor. Bavi se statistikom, logistikom i programiranjem.Voli da putuje i skoro svaki vikend mu je rezervisan za neki novi grad, selo ili planinu u Srbiji. Na sva putovanja ide sa suprugom i sinom, i kaže da im je to zajedničko vreme najdragocenije.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Danijela je rođena u Vranju. Student je Filološkog fakulteta u Nišu. Voli da čita u slobodno vreme. I njoj, kao i Jovanu, je najlepše da provodi vreme u putovanjima sa sinom. Jovan i Danijela su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Zajedno su već 9 godina, a u braku skoro četiri godine.

Miroslava je rođena u Vladičinom Hanu. Domaćica je. Najviše voli da kuva i gleda kulinarske emisije, i baš je ona i bila inicijator za učešće u emisiji. Uživa u pravljenju i dekorisanju torti.

Danijela i Miroslava su imale zadatak da spreme čorbu od vrganja i pitu sa jabukama.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Zbog zaboravljenih namirnica takmičarske su kažnjene sa čak 16 minuta oduzetog vremena, ali kako po stručnoj Rašinoj proceni za ovo jelo nije potrebno mnogo vremena to nije bio problem.

Raša je primetio da obe takmičarke imaju vezanu kosu što je pohvalio kao vid kuvarskog bontona i sopštio Seki da će to od danas biti pravilo:

- Nokti mogu da vam budu i šest metara dugi, ali kosa u kuhinji mora da bude vezana - rekao je Raša.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Žiri je ovaj put bio blag i ocenio i majku i snajku visokim ocenama.

Jovan je na tenane degustirao jela i nije mu trebalo mnogo da pogodi da je ukusniju čorbu i pitu napravila majka.

U kvizu je briljirao i ondeo nagradu od 100.000 dinara.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track