SVAĐA JOVANE I ŽELJKA PRED KAMERAMA: Joksimovići u žučnoj raspravi u Harisovom 'Muštuluku' na UNA TV
Foto: Promo

Nedelja 30. oktobar u 21h

SVAĐA JOVANE I ŽELJKA PRED KAMERAMA: Joksimovići u žučnoj raspravi u Harisovom 'Muštuluku' na UNA TV

Zabava -

Glas Harisa Džinovića rado se sluša u svakom trentuku, a od nedavno, i njegove kulinarsko umeće netremice se gleda svake nedelje u 21 h na televiziji Una u domovima širom regiona. Šou “Muštuluk” izazvao je niz pozitivnih reakcija, a proslavljena muzička legenda pokazao se kao vrhunski gastronom I odličan domaćin koji uživa u spremanju specijaliteta, dobroj atmosferi i u društvu svojih prijatelja.

Una TV
foto: Promo

„Za koliko sam samo muštuluka čuo noću jer sam oduvek bio noćobdija, a dobra vest kao dobra pesma, ne bira vreme. Dobra vest uveseljava i razgaljuje sve one kojih se tiče, a deliti radost sa nekim je svojevrsna umetnost za koju nije potrebna posebna veština već vrlina. Muštuluk treba znati pozlatiti. Dobrih gostiju će biti sigurno kao i pesme i hrane, a kakav sam voditelj to procenite sami. Znam samo da sam se kao domaćin, mislim, dokazao jer dosta je ljudi prošlo kroz moj život i moj dom. Svako od nas je u životu ostavio trag, a da li su ti tragovi tihi ili bučni, zavisi valjda od karaktera“, kaže Haris.

Una TV
foto: Promo

A gosti u drugoj emisiji napraviće upravo dinamičnu I varničnu atmosferu, red kuvanja I pesme začiniće izuzetno zanimljivi razgovori domaćina I poznatog bračnog para koji će nam u potpunosti dočarati atmosferu druženja I razgovora kada su van svetla reflektora.

Raskošno I ekstravagantno jelo Haris će ovog puta pripremati posebno za svoje dugogodišnje prijatelje – Željka I Jovanu Joksimović.

Una TV
foto: Promo

Osim tajne spremanje sočne i ukusne ribe po sicilijanskom receptu, saznaćemo i niz pikantnih detalja, zašto se Željko jedino svađa sa Harisom na estradi, šta Jovana iskreno misli o Harisu i kakva je Mellina kuvarica, koliko dugo traje njihovo prijateljstvo i ko popušta u žučnim raspravama. Poznati bračni par neće se ustručavati da oštro razmeni mišljenje na mnoge teme, saznaćemo zašto Haris i Željko prevrću očima kad god Jovana poručuje pesme, kako su njene muzičke želje u emisiji otvorile polemiku i predavanje i šta je Željko tražio od Jovane da mu kaže kad završi jutarnji program i uđe u kuću.

Zanimljive razgovore i prisećanje na neka prošla vremena, ulepšaće predivni glasovi dva vrsna pevača. Željko i Haris imaju poseban spoj kad zapevaju i svoje uživanje u muzici preneće i na gledaoce Una televizije pevajući najlepše pesme najvećih muzičkih legendi.

1 / 9 Foto: Promo

„Ovo će biti posebno veče, a oživećemo i neke muzičke legende i prisetiti se šta je ono što traje uprkos vremenu“, nagovestio je Haris.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track