SJAJNA GLUMAČKA EKIPA U EMISIJI "PUSTI BRIGU": Ne propustite najzabavniji šou u nedelju od 13 časova
Foto: Kurir

SJAJNA GLUMAČKA EKIPA U EMISIJI "PUSTI BRIGU": Ne propustite najzabavniji šou u nedelju od 13 časova

Zabava -

Emisija "Pusti brigu" koja se emituje svake nedelje u 13 časova na Kurir televiziji, uz zanimljive priče iz života i razmenu iskustava, donosi i ovog vikenda mnogo zabave i razne korisne savete. Ove nedelje voditeljka Suzana Petričević ugostiće glumce Aleksandru Anju Alač, Miloša i Milenu Đorđević, Ivu Manojlović, muzički sastav Ođila i profesora Boška Stefanovića.

1 / 4 Foto: Kurir

Da glumci mogu fantastično da pevaju uverićete se zasigurno u nedelju u novoj epizodi zabavne emisije "Pusti brigu". Sjajne atmosfere ni ovoga puta nije manjkalo, te smo imali priliku da čujemo sjajan glas Anje Alač, a zapevali su i Miloš i Milena Đorđević, kao i Iva Stefanović. Pravi ugođaj pripremila je grupa Ođila, koju nemamo priliku često da čujemo, a otkriveno je da naredne godine proslavlja i 40 godina postojanja.

Glumica Anja Alač je otkrila kako se snalazi u ulozi mame sa svojim partnerom, Miloš i Milena Đorđević priznali su kako funkcioniše brak dva umetnika, a podelili su i korisne savete. Profesor Građevinskog fakulteta u penziji, Boško Stevanović, otkrio je mnoge priče iz detinjstva koje su mu obeležile život.

00:53

SJAJNA GLUMAČKA EKIPA U EMISIJI PUSTI BRIGU: Ne propustite najzabavniji šou u nedelju od 13 časova

U novoj epizodi očekuje vas mnogo zabavnih izazova i muzike, ukusna hrana za koju je zaslužan vrhunski kuvar Dejan Šutanovac, sjajne priče i zanimljivi gosti.

Ne propustite novu epizodu emisije "Pusti brigu" u nedelju od 13 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track