01:08

SJAJNA GLUMAČKA EKIPA U EMISIJI PUSTI BRIGU

KURIR TV

GLUMCI U ŠOKU KADA IM JE ZADAT OVAJ ZADATAK ŠEFA KUHINJE! Ne propustite najzabavniju emisiju "Pusti brigu" u nedelju od 13 časova

Zabava -

Emisija "Pusti brigu" pored zanimljive priče iz života i razmene iskustava, donosi i ovog vikenda mnogo zabave i razne korisne savete.

U nedelju od 13h na Kurir televiziji ne propustite novu epizodu zabavne emisije "Pusti brigu" sa Suzanom Petričević u kojoj će gosti biti glumci Aleksandra Anja Alač, Miloš i Milena Đorđević, Iva Manojlović, muzički sastav Ođila i profesora Boška Stefanovića.

Pusti brigu
foto: Kurir tv

Videćemo kako se glumica Anja Alač snalazi u kunhinji, kada šef kuhinje da zadatak da se pravi slatki ražnjić!

Pusti brigu
foto: Kurir tv

Snežana uvek ima neki problem! Uz Krusevac Geto nasmejaćemo se do suza dok "ona" vezba sa tegovima, a videćete i šta će muž reći!

Pusti brigu
foto: Kurir tv

Budite uz nas i videćete da li će Milena preživeti Miloševo kuvanje.

Ne propustite novu epizodu u kojoj vas očekuje mnogo zabavnih izazova i muzike, ukusna hrana za koju je zaslužan vrhunski kuvar Dejan Šutanovac, kao i sjajne priče!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track