Voyage u Instagram LIVE uključenju Music Awards Ceremony (MAC) otkrio do sada nepoznate detalje – evo o čemu je reč
Foto: Promo

Voyage u Instagram LIVE uključenju Music Awards Ceremony (MAC) otkrio do sada nepoznate detalje – evo o čemu je reč

Zabava -

Trenutno najslušaniji artist na Balkanu i jedan od najaktuelnijih trap izvođača, Mihajlo Veruović Voyage, uključio se u nedelju uveče u Instragram LIVE Music Awards Ceremony, najveće regionalne muzičke manifestacije u regionu, gde je, kao jedan od izvođača koji je nagrađen u prethodnim izdanjima ceremonije, zajedno sa još 19 svojih kolega, imao prilike da među prvima predloži svoje favorite za prestižne MAC nagrade.

Mihajlo Veruović Vojaž
foto: Promo

Direktno iz studija, gde trenutno radi na snimanju novog materijala, Voyage je nominovao Henny i numeru „Martini“, Zeru i numeru „Baraba“ i Anastasiju Ražnatović sa numerom „Ubica“, ali i otkrio do sada nepoznate detalje u vezi sa novim albumom, koji je trenutno u fazi miksa.

„Album će se zvati Evrpol“ – rekao je ekskluzivno Voyage i otkrio da će se na njemu naći 10 pesama. „Numere „Tango“, „Gad“, „Detinjstvo“ i „London“, koje su objavljene tokom godine zapravo su najava za ovaj album i već imaju preko 150 milion slušanja“ – dodao je on.

Specijalno za više od 400 hiljada fanova koji su u nedelju pratili LIVE, Voyage je otkrio i početne stihove do sada neobjavljene pesme, koja će se naći na ovom albumu: „U bloku su favele, oko nas je beli grad...“, odrecitovao je on, što je izazvalo lavinu komentara, čiji je broj u samo dva sata, koliko je trajao LIVE, premašio cifru od neverovatnih 20 hiljada!

Voyage je na kraju uključenja pozvao sve pratioce da budu u beogradskoj Štark Areni 25. i 26. januara, kada će se u organizaciji Skymusic-a održati najveći i najspektakularniji muzički događaj u regionu – Music Awards Ceremony, za koji će karte moći da se kupe već od ponedeljka, 05. decembra po poklon cenama – od 690 dinara, uz uštedu od čak 70 odsto. Ulaznice će biti dostupne putem besplatne aplikacije eFinity, preko sajta efinity.rs i na blagajni Štark Arene.

Snimak uključenja u LIVE možete pogledati ovde:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track