Zavirite u srpski Las Vegas i stavite na zabavu pun gas!
Foto: Promo

Zavirite u srpski Las Vegas i stavite na zabavu pun gas!

Zabava -

Ono najbolje dolazi na kraju, a Beograd je u samoj završnici godine postao bogatiji za najveći Centar dobre zabave. Pitate se gde? Baš u kraju koji tradicionalno važi za adresu na kojoj počinje ili na kojoj se završava svaki izlazak. Mesto koje povezuje sport, zabavu, vrhunsko druženje i najbolje ukuse Balkana, nalazi se u ulici Maršala Tolbuhina 33.

Ovog vikenda u Beogradu, Balkan Bet otvorio je vrata svog najvećeg lokala do sada. Čak i kada bi Las Vegas odlučio da svoj jedinstveni doživljaj prenese u Beograd, u ovom lokalu imao bi jaku konkurenciju. Dovoljno je da samo jednom iskusite atmosferu, i na ovu adresu vratićete se uvek kada imate potrebu za ozbiljnom dozom hedonizma.

Balkan Bet
foto: Promo

A šta je to što ovaj lokal čini posebnim? Ekskluzivno dizajniran enterijer koji se prostire na preko 900 kvadrata, a koji će gradski provod podići na najviši nivo i to prema svetskim standardima. Pored zabave koja dolazi u različitim formatima, od najboljih slot mašina, preko sjajne ponude kvota, ovo mesto je doživljaj za sva čula jer u njemu možete probati najbolje od street food-a.

Balkan Bet
foto: Promo

Prvi dani nakon otvaranja ovog novobeogradskog lokala su samo tizer za zabavu koja se predviđa na ovoj lokaciji.

Balkan Bet je u prvom mesecu nove godine za sve posetioce pripremio poklone iznenađenja, besplatne vaučere za igru, ali i akcije koje će obradovati sve gurmane!

Obavezno pinujte na vašoj mapi provoda adresu Maršala Tolbuhina 33 i iskusite nezaboravnu zabavu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track