DINO MERLIN i BUDVA još jednom pokazali zašto su najbolji!
Foto: Promo

DINO MERLIN i BUDVA još jednom pokazali zašto su najbolji!

Zabava -

“Neka večeras sa ovog posebnog mjesta, iz ovog prelijepog grada ode iskrena želja za mir, ljubav i sreću svim dobrim ljudima svijeta!“ – poručio je Dino Merlin sinoć na samom kraju spektakularnog nastupa, kojim su, na najsenzacionalniji način, završena trodnevna novogodišnja dešavanja u Budvi.

Tokom dvosatnog koncerta, koji je počeo u ponoć, publika je sve vrijeme pjevala poznate hitove jedne od najvećih zvijezda Balkana, a originalni nastup sarajevskog kantautora, koji je svakog puta drugačiji, uz fantastične muzičare i prateće vokale na sceni, upotpunili su svjetlosni efekti, laseri, baloni, konfete… sve baš onako kako to samo Dino zna.

Budva koncert
foto: Promo

Vrhunac koncerta bio je vatromet koji je osvijetlio desetine hiljada posjetilaca na glavnom trgu ispred Starog grada i potvrdio riječi Dina Merlina koje je tog dana izrekao medijima: “Budva je decenijama kontinuirano i planski stvarala jedan dobar brend i želim da on dugo traje, jer je evidentno da svi imaju dobre vibracije od toga”.

Prije nastupa velike muzičke zvijezde, tokom treće novogodišnje noći, koncerte su održali budvanski bendovi Refugee Jesus & Apostles i Izi bejb & Jack Lupino, nakon kojih su nastupile Sara Jo i Senidah.

Budva koncert
foto: Promo

„Nekoliko novih godina sam provela u Budvi i zaista svaka čast organizatorima, jer je nama izvođačima veoma bitno da nam se da prostor da pokažemo sebe kao performere. Kad god imamo priliku da nastupamo na ovakvim binama, mi smo maksimalno srećne.“ – istakla je Sara JO, koja je, atraktivnim nastupom sa svojim plesačicama, donijela Budvi sinoć jednu potpuno drugačiju energiju.

Budva koncert
foto: Promo

Jučerašnji dan obilježio je svakako i koncert klasične muzike pod nazivom „Muzika raspoloženja“ koji je na jednom mjestu okupio vrhunske muzičare u Mediteranskom revijskom orkestru kojim je dirigovao Vili Ferdinandi, kao i renomirane soliste – Jadranku Jovanović, Fabia Armiliata, Marka Kalajanovića, Marijanu Šovran, Emiliju Minić i Lanu Asiju Dabović, a na velikoj novogodišnjoj sceni prvi put je debitovao i mladi budvanski pijanista i kompozitor – Nemanja Radulović.

„Čestitam i zahvaljujem organizatorima koji su ovaj događaj podigli na visoki nivo. Ove godine je posebna pažnja posvećena koncertu i nama solistima, a raduje me i činjenica da je među publikom sve veći broj djece koji dolaze sa roditeljima, jer su oni naša budućnost“ – rekla je nakon koncerta kotorska sopranistkinja Marijana Šovran.

1 / 33 Foto: Promo

Kao što su organizatori: Turistička organizacija opštine Budva i Opština Budva i najavili na samom početku – bili su ovo dani o kojima će se dugo pričati.

Budva koja je ove godine imala najraskošniji novogodišnji imidž u Crnoj Gori, tokom tri dana organizovanja dnevnih i noćnih koncerata u koje je zakoračila iz niza malih i lijepih događaja u okviru manifestacije “Budi u Budvi”, neće prestati da iznenađuje ni u periodu koji slijedi.

Budva otvara poglavlje jedne drugačije turističke priče, u mnogim segmentima. U godini pred nama radićemo mnogo na razvoju naše turističke destinacije, na razvoju kulturološke priče koja nas vodi ka evropskoj prijestonici kulture, ali i na novom konceptu organizacije događaja, koji za cilj imaju da naš grad živi tokom 12 mjeseci na veliku radost njegovih stanovnika i svih gostiju koji Budvu vole kao mi” – poručuju iz Turističke organizacije opštine Budva uz najljepše želje svima u 2023. godini.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track