TRAJNO REŠENJE PROBLEMA ĆELAVOSTI! Svi dolaze u Beograd zbog ovog zahvata NEĆETE VEROVATI KADA VIDITE REZULTATE PACIJENATA
Foto: Promo

TRAJNO REŠENJE PROBLEMA ĆELAVOSTI! Svi dolaze u Beograd zbog ovog zahvata NEĆETE VEROVATI KADA VIDITE REZULTATE PACIJENATA

Zabava -

Ćelavost ili nedostatak kose više nije problem koji se ne može rešiti. Jedino uspešno i trajno rešenje gubitka kose je transplantacija kose. Zbog ovog neverovatnog zahvata sve više ljudi iz celog regiona dolazi upravo u Beograd, a razlog tome je najpoznatija turska ordinacija VatanMed u Beogradu koja je nedavno nagrađana za lidera u oblasti transplantacije kose na Balkanu.

Transplantacija kose podrazumeva presađivanje zdravih dlaka sa donorske regije u zonu gde je došlo do proređenja ili potpunog gubitka kose. Zahvat se obavlja u samo jednom danu, potpuno je bezbedan i bezbolan, daje potpuno prirodne rezultate i ne ostavlja ožiljke. Mnoge ordinacije kod nas naplaćuju zahvat po broju dlaka (graftova), dok je u VatanMed-u cena ista za maksimalni broj graftova. Svoje rezultate ordinacija VatanMed garantuje pisanom garancijom.

Sada je idealan trenutak za transplantaciju kose

VatanMed ordinacija obezbedila je neverovatan popust od 20% na već sniženu cenu (ušteda do 700e) za sve čitaoce Kurira koji popune kontakt formu na stranici vatanmed.rs/kontakt i prijave se za zahvat transplantacije kose u periodu od 10. do 14. februara.

VatanMed
foto: Promo

Turski kvalitet, svetski standard

VatanMed grupacija osnovana je 2007. godine u Istanbulu, od tada je svoje poslovanje proširila u 24 zemlje širom sveta, uključujući Srbiju. Tokom 16 godina rada, poverenje VatanMed-u je ukazalo više od 50.000 zadovoljnih pacijenata. VatanMed nastoji da svojim pacijentima ponudi samo najbolja rešenja u borbi protiv ćelavosti, koristeći se najnovijim metodama, prateći svetske standarde i inovacije u oblasti transplantacije kose.

VatanMed
foto: Promo

Sve informacije o zahvatu i VatanMed ordinaciji, kao i magične promene u izgledu pacijenata, možete pronaći na zvaničnom veb sajtu vatanmed.rs, Facebook stranici ili Instagram profilu. Za dodatne informacije budite slobodni da kontaktirate ljubazno osoblje VatanMed ordinacije putem poziva, Viber-a ili What’s App-a: +38164 322 00 22.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track