OVE DVE PORODICE ODNELE SU KUĆI PO 50.000 DINARA! Četvrta sezona Majki i snajki u punom jeku, a ovako je prošla prva nedelja
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

OVE DVE PORODICE ODNELE SU KUĆI PO 50.000 DINARA! Četvrta sezona Majki i snajki u punom jeku, a ovako je prošla prva nedelja

Zabava -

Seka i Raša su se, kao i uvek, odlično zabavili sa našim takmičarima, atmosfera je bila sjajna, a imali smo priiku da upoznamo pet novih porodica i čujemo njihove zanimljive porodične priče.

Za pripremu ovonedeljnih specijaliteta bile su zadužene porodice Kovačević, Stojanović, Bukumirić, Petković i Rosić.

Ponedeljak, porodica Kovačević

Za Seku i Rašu i naš stručni žiri kuvale su majka Branka, snajka Anđela, a sin Igor degustirao je hranu.

majke i snajke
foto: Kurir

Svekrva Branka i snajka Anđela imale su zadatak da pripreme zapečenu piletinu sa parmezanom i mocarelom. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 56 minuta. Njihova prosečna ocena bila je 9.

Utorak, porodica Stojanović

Majka Jadranka i snajka Milena ukrstile su varjače, a sin Stefan imao je zadatak da degustira jelo.

Majke i snajke, Seka Aleksić, Raša Vlačić
foto: Kurir Televizija

Svekrva Jadranka i snajka Milena imale su zadatak da pripreme punjene pečurke mi američke palačine sa džemom od kajsije.Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 56 minuta. Dobile su prosečnu ocenu 9 i 7.

Sreda, porodica Bukumirić

Svekrva Gordana i snajka Ana imale su zadatak da pripreme ćuretinu sa mlincima. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 56 minuta. A sin Miroslav Stefan je imao zadatak da okusi jelo. Dobile su prosečnu ocenu 10 i 9.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Četvrtak, porodica Petković

Majka Ljiljana i snajka Tanja oprobale su se u kulinarskim veštinama.

One su imale zadatak da spreme burek, ali i ananas sa belom čokoladom. Vreme predviđeno za pripremu specijaliteta bilo je 50 minuta. Dobile su prosečnu ocenu 10 i 9.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Petak, porodica Rosić

Majka Nevenka i snajka Silvija oprobale su se u kulinarskim veštinama.

Suparnice su se nadmetale u pripremi kobaje sa pivom, a pošto nisu zaboravile ni jednu namirnicu imale su tačno 60 minuta da to naprave. Prosečna ocene je bila 9.

Sin Nenad je imao zadatak da isproba kulinarske kreacije.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Nakon dopunskih ocena Raše i Seke porodica Kovačević je završila na prvom mestu, dok je porodica Bukumiri bila druga. Obe porodice su ponele sa sobom po 50.000 dinara i prošle u drugi krug.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track