SUZANA PETRIČEVIĆ UMALO BRIZNULA U PLAČ NAKON IZNENAĐENJA ZA ROĐENDAN! Potom, upozorila neudate žene NA NARODNO VEROVANJE (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

SUZANA PETRIČEVIĆ UMALO BRIZNULA U PLAČ NAKON IZNENAĐENJA ZA ROĐENDAN! Potom, upozorila neudate žene NA NARODNO VEROVANJE (VIDEO)

Zabava -

Suzani Petričević je rođendan 16. februara, a Dejan Šutanovac, kuvar, je uz pomoć muzike i publike, prvi poželeo čestitke i udelio poklon koji se sam spremio.

Voditeljka je bila i te kako iznenađena, jer nije očekivala da će čestitke i pokloni da porane.

Suzana Petričević
foto: Kurir televizija

Svi u studiju Kurir televizije su uglas otpevali pesme, a Šutanovac je pripremio prelepu čokoladnu tortu.

Šutanovac je u ime publike i svih prisutnih poželeo srećan rođendan, a Suzana Petričević je rekla da želi da je rasplače, naravno iz zadovoljstva.

Iako je pre njenog rođendana Sretenje, ona je spomenula narodno verovanje za taj dan:

01:05

SUZANA PETRIČEVIĆ UMALO BRIZNULA U PLAČ NAKON IZNENAĐENJA ZA ROĐENDAN! Potom, upozorila neudate žene NA NARODNO VEROVANJE

- Na Sretenje je poželjno da se upali sveća kako bi se kuća zaštilila od raznih nedaća i nepogoda. Ali, od svih verovanja, meni je nazanimljivije ono da neudate žene i devojke bi trebalo da paze koga će na taj da da sretnu. Kaže da će mladoženja biti sličan osobi koju taj dan prvu sretnemo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track