LJILJANA BLAGOJEVIĆ OTKRILA TAJNE USPEHA! Glumica obrazložila razloge: Zbog OVOGA je konkurisala za seriju Lako je Raletu! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

LJILJANA BLAGOJEVIĆ OTKRILA TAJNE USPEHA! Glumica obrazložila razloge: Zbog OVOGA je konkurisala za seriju Lako je Raletu! (VIDEO)

Zabava -

Ljiljana Blagojević se ostvarila u još jednoj ulozi, ovog puta u žanru u kojoj je i nismo preterano puta gledali.

Ona za sebe tvrdi, ali i uloge koje je tumačila, da je glumica dramskih komada, a ovog puta se našla u sitkom komediji "Lako je Raletu".

To iskustvo je opisala kao drugačije, pa je otkrila šta joj je posebno interesantno bilo kod ove uloge.

01:13

LJILJANA BLAGOJEVIĆ OTKRILA TAJNE USPEHA! Glumica obrazložila razloge: Zbog OVOGA je konkurisala za seriju Lako je Raletu!

- Najzanimljivije u životu je probijati svoje granice i videti svoje mogućnosti u kojima vas ne prepoznaju mnogi. Moje ime uglavnom vezuju za dramu, a sada ispostavilo se drugačije. To je uloga koja bi se pripisala nekoj drugoj glumici, a baš zbog toga mi je bilo interesantno da probam, a vidim da serija odlično prolazi kod publike - rekla je glumica, pa nastavila:

- To je varijanta savremenog pozorišta u kući, odnosno za sve generacije je. Što se emitera tiče, to je prava stvar, da se okupi porodica i da gledaju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track