UKRALA SESTRIN IDENTITET, PA POKUŠALA DA JE UBIJE! Ono što tek sledi šokiraće vas!
Foto: Kurir televizija

UKRALA SESTRIN IDENTITET, PA POKUŠALA DA JE UBIJE! Ono što tek sledi šokiraće vas!

Zabava -

Radnja serije "Prsten sudbine" ne prestaje da šokira publiku, a svaka nova epizoda donosi pregršt novih zapleta koji gledaoce neprestano drže u neizvesnosti. Nakon što je Jana ukrala sestrin identitet i pokušala da je ubije, nove drame tek slede!

00:52

Promo Prsten sudbine 19

A u novoj epizodi gledaćete...

Posle teškog oporavka, "Jana" pokušava da dozna istinu o sebi i povrati pamćenje. Zgrožena onim što je čula o sebi, želi da se priseti svega i odlazi u klub. Tamo sreće "poznanike" koji je maltretiraju i ona uplašena beži iz kluba. Denis već neko vreme primećuje da se "Anja" čudno ponaša i predlaže joj da se vrati na posao i životu pre nesreće. Ona ne uspeva da obuzda svoj karakter i pravi skandal u restoranu njene majke nakon čega svi primećuju njeno neprimerno ponašanje. Denis, pokušavajući da pomogne "Anji" i vrati sve ono što su imali ranije i predlaže joj da odu na koncert. Međutim, njena interesovanja su potpuno drugačija i to ne uspeva da sakrije, što dodatno čudi i ljuti Denisa.

1 / 5 Foto: Kurir televizija

Koliko će "Anja" zaista moći da ukroti svoj karakter i živi sestrin život, da li je tome već došao kraj ili će se sve dodatno zakomplikovati - saznajte u najnovijoj epozodi hit serije "Prsten sudbine" danas u 15, a potom i u 22 časa na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track