ISTRAŽUJEMO: Koji pokloni najviše oduševljavaju nežniji pol
Foto: AP

ISTRAŽUJEMO: Koji pokloni najviše oduševljavaju nežniji pol

Zabava -

Pronalazak poklona za nežniji pol često može biti pravi izazov. Kako bismo znali šta je najbolje pokloniti nežnijem polu, potrebno je da vrlo dobro poznajemo osobu i sve ono što ona voli. Ipak, velika prednost kada su u pitanju pokloni za žene i devojke jeste taj što postojih pregršt univerzalnih poklona koji će definitivno oduševiti svaku ženu. Zbog toga vam u nastavku dajemo nekoliko saveta za idealne poklone koji će sigurno izmamiti osmeh na lice vama dragoj osobi.

Cveće kao univerzalni poklon koji ne izlazi iz mode

Ukoliko se odlučite da vama dragoj osobi poklonite cveće, budite sigurni da nećete pogrešiti u tom odabiru. Od davnina su se žene oduševljavale cvećem i elegantnim buketima, a danas cveće predstavlja odraz ženstvenosti i lepote. Osim toga, poklanjanjem cveća nežnijem polu pokazujete koliko vam je stalo do njih, te budite sigurni da će ovo biti pun pogodak.

Kada uplovite u odabir odgovarajućeg cveća ili buketa, najbolji i najsigurniji izbor zasigurno će biti ruže. Crvene ruže oduševiće svaku ženu, a gracioznost latica ruža nijednu ženu neće ostaviti ravnodušnom. Ono što se posebno preporučuje jeste 101 ruža, koja već godinama zauzima veličanstveno prvo mesto kada su u pitanju pokloni nežnijem polu. Najkvalitetnije i savršeno dekorisane ruže možete odabrati na stranici 101 ruža cena, gde se možete upoznati sa izuzetno pristupačnim cenama ovog poklona.

Kada je u pitanju cveće, dobra stvar je što danas možete poručiti određeni buket ili saksiju i sačekati taj poklon na kućnoj adresi. Dostava cveća može se izvršiti i tako što će firma koju izaberete poslati buket na adresu vaše partnerke, što će dodatno pojačati utisak iznenađenja.

Jastuk sa personalizovanom porukom ili slikama

Jastuci sa personalizovanim porukama i slikama dragih osoba mogu biti idealan poklon za nežniji pol, a sve devojke će se oduševiti kada ugledaju vaše zajedničke fotografije ili rečenice koje su karakteristične samo za vas. Osim što su ovakvi jastuci izuzetno lep poklon, oni će trajati zauvek i mogu služiti kako za ukras, tako i za korišćenje tokom spavanja. Budite slobodni da na jastuk stavite vaše omiljene slike sa putovanja, proslava i iz svakodnevnice, a uz to ostavite poruke i rečenice koje će vaša lepša polovina pamtiti zauvek.

Nakit kao znak pažnje koji ostaje zauvek

Poklon sa kojim takođe nikada nećete pogrešiti jeste nakin, bilo da su to minđuše, prsten ili ogrlice. Kada dragoj osobi poklonite nakit, ostavićete joj utisak da vam je stalo do nje i da cenite njeno prisustvo u vašem životu. Osim toga, nakit je odraz elegantnosti, lepote i sređenosti, te će ovakav poklon ženski pol rado koristiti kao modni detalj pri svakoj prilici.

Ukoliko tražite set od minđuša i ogrlica, autentična ideja bi bila da dragoj osobi poklonite nakit sa priveskom. Dizajn i oblik samog priveska možete odabrati po sopstvenom nahođenju, a neki od univerzalnih oblika koji će se sigurno svideti nežnijem polu jesu ogrlice i minđuše u obliku srca, leptira ili znaka beskonačno. Najpopularniji nakit je danas u obliku srebra, a sve veću popularnost danas dobija i belo zlato, a na vama je da odlučite šta će vašoj partnerki najviše pristajati.

Torbe i tašne uvek će obradovati ženski pol

Torbice, tašnice i rančevi predmeti su koji su ženama gotovo uvek potrebni. Zbog toga, jedna lepa i unikatna torba može biti idealan poklon za vašu partnerku, a definitivno ne morate brinuti o tome da li će taj poklon biti koristan. Ukoliko znate da li je vašoj lepšoj polovini potrebna veća ili manja torba, koju boju torbe priželjkuje kao i da li postoji određena marka koja joj se sviđa, to će biti veliki plus.

Knjige i bestseleri sa romantičnim temama

Budući da su žene pol koji je više naklonjen čitanju, jedno dobro štivo može biti idealan poklon vama dragoj osobi. Svakako je da je važno poznavati kakvu literaturu čita vaša lepša polovina i kojim temama je naklonjenija. Ukoliko to ipak ne znate, jedna od tema koju žene rado čitaju i kojoj se rado vraćaju jeste ljubavna tema, te će ljubavni i romantični romani biti pravi izbor. Ovakve knjige dodatno će omekšati srce vaših partnerki, ali i doprineti i tome da se one dodatno opuste u ovom brzom načinu života i svim obavezama koje imaju.

Iako danas postoji pregršt poklona koji se mogu pokloniti nežnijem polu, postoji nekoliko ideja koje će uvek živeti i biti popularne. Pokloni kao što su cveće, nakin i knjige nikada nećete izaći iz mode, a gotovo uvek će obradovati vašu voljenu i izmamiti joj osmeh na lice. Stoga se što pre odlučite za jedan od navedenih poklona i već danas obradujte vašu lepšu polovinu.

(promo)

Bonus video:

01:59

DVE LINIJE ODBRANE U ZAŠTITI POTROŠAČA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track