DA LI ĆE DENIS KONAČNO OTKRITI DA SE "JANI" VRATILO PAMĆENJE? Ne propustite novu epizodu serije "Prsten sudbine" danas u 15 časova
Foto: Kurir televizija

DA LI ĆE DENIS KONAČNO OTKRITI DA SE "JANI" VRATILO PAMĆENJE? Ne propustite novu epizodu serije "Prsten sudbine" danas u 15 časova

Zabava -

Nakon što se "Jani" povratilo pamćenje ne može da kontroliše svoje emocije. Svi uviđaju promene u njenom ponašanju i pokušavaju da odgonetnu šta se to desilo s njom.

00:36

Promo Prsten sudbine epizoda 68

U 68. epizodi gledaćete...

Olga podozreva da je "Jana" delimično povratila pamćenje. Denis uviđa da ga "Jana" privlači i donosi odluku da tome stane na kraj. "Anja" je u strahu jer nije sigurna da li je "Jana" povratila pamćenje i sve ispričala Denisu Uporedo, Petar Ljubi priznaje svoju prošlast, a ona je ljuta jer ju je lagao. Denis posećuje "Janinog" i "Anjinog" psihologa i želi da sazna da li je "Jana" uspela da povrati pamćenje. Postaje grub prema "Jani" jer misli da je njihovim zbližavanjem zbunjuje i odvlači od prisećanja prave prošlosti. "Jana" primećuje na "Anjinom" telefonu kompromitujuću fotografiju s kojom Viktor ucenjuje "Anju". Krišom joj uzima telefon i dogovara sastanak sa Vitom pretvarajući se da je "Anja".

1 / 5 Foto: Kurir televizija

Nema sumnje da vas očekuje još jedna uzbudljiva epizoda serije "Prsten sudbine" s toga ne propustite danas u 15 časova samo na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track