KULMINACIJA ODNOSA "ANJE" I DENISA DOVODI DO NEMILIH SCENA! Ne propustite najnovija dešavanja u hit seriji "Prsten sudbine"
Foto: Kurir televizija

KULMINACIJA ODNOSA "ANJE" I DENISA DOVODI DO NEMILIH SCENA! Ne propustite najnovija dešavanja u hit seriji "Prsten sudbine"

Zabava -

Serija "Prsten sudbine" ne prestaje da šokira publiku, a nakon mnogih burnih dešavanja koja su obeležila prethodnu nedelju situacija se dodatno komplikuje i u novim epizodama.

00:41

Promo Prsten sudbine epizoda 69

U 69. epizodi gledaćete...

Denis i "Anja" napokon provode vreme zajedno bez tenzije i svađe. Viktor besno besno zove "Anju" jer se nije pojavila na sastanku koji je krišom ugovorila "Jana". "Jana" obilazi bolesnog Andreja i pomaže mu. Primećuje da Andrej na svom laptopu od nje krije neku informaciju, nakon čega u njegovom stanu pronalazi i snimak. Tera Andreja da isteraju stvari na čistac jer je sve vreme znao istinu o sestrama, ali nije ništa preduzeo. Denis saznaje da je "Anja" poklonila "Janinu" šnalu Žani. Njih dvoje se svađaju, nakon čega ga ona napada jer se u porodičnom albumu nalaze i "Janine" fotografije. U trenutku kada "Anja" Denisa napada s makazama, porodica čuje svađu u ulazi u sobu.

1 / 5 Foto: Kurir televizija

Ne propustite novu epizodu hit serije "Prsten sudbine" na Kurir televiziji danas u 15 časova!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track