Ne propustite danas novi broj magazina Stil! Samo uz dnevno izdanje novina Kurir
Foto: Promo

Ne propustite danas novi broj magazina Stil! Samo uz dnevno izdanje novina Kurir

Zabava -

Ne propustite danas poklon uz Kurir - novo izdanje magazina Stil!

Saznaćete šta sreću gradi i kako radost rađa blagostanje u čiatavom organizmu. Ako poslušate savete psihologa i vi ćete se osećati bolje i – duže živeti. Čak i male promene imaće pozitivan uticaj na vaše zdravlje!

Lidija Vukučević u intervjuu za Stil otkriva s kim trenutno uživa u vezi za koju bi volela da potraje, kakve ljude, a posebno muškarce, ne može da prihvati i zašto ne voli da je neko teši.

Stil
foto: Promo

Tema ’Letuj, ali ne duguj i ne tuguj’uputiće vas kako da ekonomično letujete i ne krenete na odmor kao muva bez glave. Uz brojne načine uštede i planiranja troškova, tu su i razlozi zašto i kada ipak treba sebi da priredite malo luksuza.

Kad je leto u pitanju, saznaćete i zašto nanošenje zaštitne kreme za sunčanje ne sme da bude jedini način na koji treba da tretirate kožu od oštećenja od sunca. Posebna nega posle sunčanja je takođe neverovatno važna!

S negovanom kožem izgledaćete mlađe i lepše, dobro ćete spavati, a pitanje za vas je da li biste voleli da zauzmete krevet u kući na litici, vrhu vodopada, u onoj koja visi nad provalijom ili se, nagnuta, drži tek na jednom stubiću... Vodimo vas u najluđa, a neki kažu - najopasnija odmorišta na planeti!

A ako tokom letovanja, a i inače, osetite stomačne tegobe bez jasnog uzroka, u novom broju magazina Stil saznaćete šta treba da preduzmite kako bi sistem za varenje radio glatko. Tu su i saveti kako da prepoznate i izborite se sa lišajem kod dece, ova infekcija kože se češće javlja nego što mislite.

Nudimo vam i recepte za kompletan ručak – svima će prijati slana i slatka jela od mlade šargarepe.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track