VEĆ SUTRA BUDITE NA PLAŽAMA CRNE GORE! Ekskluzivne ponude aranžmana samo u Travellandu
Foto: Promo

VEĆ SUTRA BUDITE NA PLAŽAMA CRNE GORE! Ekskluzivne ponude aranžmana samo u Travellandu

Zabava -

U jeku letnje sezone i tropskih temperatura, većina samo razmišlja kako da se domogne najbliže plaže. Vreme je da spakujete sve nepotrebne sitnice i krenete put mora!

I ovog leta veliki procenat turista iz Srbije odlučio se za odmor u grčkim, ali i crnogorskim letovalištima. Neki su uspeli da pronađu mesta za željeni termin, ali mnogi čekaju poslednji trenutak da donesu odluku i krenu na put. Za sve one koji imaju problem sa izborom smeštaja, evo male pomoći i smernica. Preporuke za Crnu Goru stižu iz agencije “Travelland”.

Neki od najpoznatijih hotela u Crnoj Gori imaju specijalne cene. Posebne pogodnosti za porodice sa decom odnose se na period boravka od 15.09-30.10. (GRATIS smeštaj za dete do 10 godina). Ekskluzivne ponude možete pronaći za poznate hotele u Budvi i Petrovcu.

travelland
foto: Promo

U samom centru Budve, na oko 50m od plaže prostire se Čuveni hotelski resort Slovenska Plaža sa smeštajnim jedinicama raspoređenim u dve kategorije 3* plus i 4* nalazi se u samom centru Budve, na samo 50m od plaže. Hotel Slovenska Plaža 4* i Hotel Slovenska Plaža 3* nude sve što je potrebno za ugodan odmor. Za one koji žele aktivan odmor na raspolaganju su svakodnevni sportski programi: aqua aerobik, joga, pilates i zumba na travi ispod hladovine drveća. Za najmlađe je organizovana škola plivanja. Vežbanje u teretani na otvorenom i učenje salse dodatni su besplatni sadržaji programa sportske animacije. Najniža cena boravka na 7 noći je 369 evra, a na 10 noći 529 evra.

travelland
foto: Promo

Šetajući se Budvom, na 15 minuta hoda od Starog grada, naići ćete na hotel Aleksandar 4* smešten u raskošnom zelenilu mediteranskog rastinja. Aleksandar hotel je kutak za sve one kojima je imperativ kvalitetan godišnji odmor, uz komforan smeštaj, idealne uslove za rekreaciju i dobar program animacije.

Termini u julu za 7 polupansiona po ceni od 469€, a za 10 polupansiona od 669€.

travelland
foto: Promo

Petrovac na moru je drugi po veličini i popularnosti grad Budvanske rivijere, poznat po svojoj blage plaže sa sitnim šljunkom i mekom lekovitom klimom. U HIT ponude agencije “Travelland” ubraja se i Hotel Palas 4* u Petrovcu. Ljubazno osoblje, odlična i raznovrsna hrana, mnoštvo sadržaja, udobne i prostrane sobe, blizina mora i plaže, prednosti su ovog hotela. Nalazi se na samoj obali mora, u zaleđu gradske plaže Petrovac i sinonim je za kvalitet i ugodan odmor. Slobodnih mesta za 7 polupansiona ima po ceni od 509 evra, a za 10 polupansiona po ceni od 719 evra.

Svi zainteresovani za odmor u Crnoj Gori mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track