"ONA ME JE UVELA U SVET AUTORSTVA" Damir Handanović: Ja sam začetnik novog doba muzike, a 2 pesme su završile u Netfliksovom šou
Damir Handanović, Foto: Kurir tv

kurir televizija

"ONA ME JE UVELA U SVET AUTORSTVA" Damir Handanović: Ja sam začetnik novog doba muzike, a 2 pesme su završile u Netfliksovom šou

Zabava -

Sara Reljic, pevačica i Damir Handanovic, producent, gostovali su kod voditelja emisije "Puls Srbije" Ivana Gajića.

Ivan Bojović
foto: Kurir tv

Handanović je naglasio da se obično eksponira na televiziji kada "ima šta da kaže".

- Mislim da oni koji su izvođači treba da daju intervjue. Meni je bitno da ono što izlazi iz mog studija da se to čuje. Uspevam da održim nivo kvaliteta i nivo toga da predstavim i nas autore kao jednu dobru produkciju i to mi uspeva, hvala Bogu - kaže Handanović.

03:16

ONA ME JE UVELA U SVET AUTORSTVA

Prisetio se saradnje sa Marinom.

- Ne bih da se ponavaljam, ali ona me je uvela u tu visoku klasu autorstva. Procenila je da sam talenat za velike stvari, otvorila mi vrata i bila tu za mene, samo sa njom sam napravio 300 pesama i upoznala me sa velikim zvezdama. Bila mi je kao druga majka, i pravi prijatelj, pored toga što je bila pravi kolega. Imala je tu životnu školu koju je znala da prenese... Ja sam negde i začetnik te nove muzike, ali sam zadržao i taj narodnjački tip i ovo novo što se sada sluša. Dve pesme su mi završile u Netfliksovom šou "Swimmers" - rekao je.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

01:34

KAFANSKO ZNANJE - NULA! Nikad bolja partija u Mozaiku, takmičari pokidali znanjem, a Želimiru NARODNJACI došli glave!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track