Najnovije vesti

DEČJA GRAJA I SMEH ODZVANJALI DEČJIM FESTIVALOM NA OPLENCU
Foto: Promo

DEČJA GRAJA I SMEH ODZVANJALI DEČJIM FESTIVALOM NA OPLENCU

Zabava

Dečji festival na Oplencu, već šest godina okuplja mališane i predstavlja priliku da se naši najmlađi druže, uče i igraju i da nakon divno provedenog dana i iskustva u prirodi steknu naviku da borave u njoj, da je čuvaju i da se bave različitim aktivnostima i kreativnim radionicama koje stimulišu razvoj mentalnih i fizičkih veština kod mališana. U organizaciji Fondacije "Koreni", čiji su osnivači Njihova kraljevska visočanstva princ Mihailo i princeza Ljubica Karađorđević, i ove godine je festival doneo neizmernu radost mališanima a prikupljena sredstva namenjena su izgradnji modernog dečijeg igrališta u Topoli.

“Veliki broj dece nas je i ove godine posetio i radujemo se što im možemo izmamiti osmeh na lice i mogućnost da se kroz različite aktivnosti razvijaju. Brz način života nesumnjivo ima značajan uticaj na naše navike, a cilj festivala je da podstaknemo i decu i roditelje da usvoje zdrave navike i aktivan stil života, kao i da deca uživaju u svežem vazduhu i provedu kvalitetno vreme u prirodi bogatoj prostranim i gustim šumama“, istakla je princeza Ljubica Karađorđević.

Ovogodišnje izdanje Dečjeg festivala na Oplencu bilo je obogaćeno raznovrsnim aktivnostima koje imaju značajnu ulogu u unapređenju ličnog razvoja mališana, a u brojnim i nezaboravnim avanturama u kojima su uživali pratila ih je VODAVODA Vodica, prirodno mineralna arteška voda iz dubina netaknute prirode Banje Vrujci koja je posebno prilagođena potrebama najmlađih. Kada se deca unesu u igru, njihova kreativnost dolazi do izražaja i povećava im se fokus, pa često i ne primete da su žedni. Zato je od velike važnosti da tokom različitih fizičkih aktivnosti mališani unose optimalnu količinu vode, na šta ih VODAVODA Vodica podseća na zabavan i edukativan način.

“Naša kompanija je posvećena negovanju iskonskih vrednosti a vreme koje roditelji provode sa decom je dragoceno za njihov dalji razvoj jer je porodica najvažniji deo života i glavni izvor ljubavi i topline. Radujemo se što je VODAVODA Vodica podržala ovaj festival dobrotvornog karaktera, jer su brojne porodice imale priliku da uživaju sa svojim mališanima u različitim aktivnostima koje doprinose razvoju zdravih navika i što su kroz igru stvorili nove uspomene koje će dugo prepričavati. Deca su naša najveća radost i zaslužuju bezbrižno detinjstvo, ispunjeno igrom, ljubavlju i srećom”, istakao je Vojin Đorđević, kreator i osnivač brenda VODAVODA.

VODAVODA Vodica osvojila je srca mališana ali i njihovih roditelja, te je prema Nielsen istraživanjima najprodavanija voda u kategoriji dečijih voda na teritoriji Srbije.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track