TRAVELLANDOVE LAST MINUTE PONUDE EVROPSKIH METROPOLA: Atina 339€, Barselona 529€, Lisabon 579€, Madrid 649€
Foto: Promo

TRAVELLANDOVE LAST MINUTE PONUDE EVROPSKIH METROPOLA: Atina 339€, Barselona 529€, Lisabon 579€, Madrid 649€

Zabava -

Neobično tople jesenje mesece iskoristite pametno za putovanja kroz Evropu. Vreme je za City Break avanture. Avionske aranžmane po najpovoljnijim cenama pronašli smo na adresi Dobračina 43.

Jesenja putovanja u evropske metrople mogu biti izuzetno prijatna iskustva. Neka vaša prva destinacija bude glavna i najveća grčka metropola, Atina. Grad nudi mnogo razloga zbog kojih je toliko impresivan i privlačan posetiocima. Pored brojnih muzeja, spomenika, pozorišta, u Atini ćete pronaći kvartove sa uskim ulicama, tavernama, restoranima, radnjama visoke mode, noćnim klubovima. Grčka je poznata po svojoj gostoljubivosti, a stanovnici Atine nisu izuzetak. Slobodnih mesta za aranžmane na 3 i 4 noćenja ima za sledeće avionske polaske: 29.09; 13.10; 27.10; 10.11Najniža cena po osobi je 339 evra.

Travelland
foto: Promo

Još jedan grad koji vam nudi mešavinu bogate istorije i savremenog način života je prelepa Barselona. Njena raznolikost i energija čine je omiljenim odredištem za putnike širom sveta. Iz toga razloga spada u najposećenije gradove Evrope. Za ovu avanturu se dobro pripremite jer grad pruža mnogo aktivnosti I pregršt dešavanja. U agenciji “Travelland” organizovani su sledeći avio polasci: 01.10; 05.10; 08.10; 12.10; 15.10; 26.10. Najniža cena aranžmana na 3 i 4 noćenja je 529 evra po osobi.

Lisabon nudi toplu jesen i prekrasne poglede sa sedam brežuljaka. Direktnom linijom Air Serbia u pratnji vodiča još iz Beograda, vaše putovanje može biti samo maksimalno uživanje u svemu što ovaj magični grad nudi. Zbog svoje prekrasne arhitekture, istorije, fado muzike, gastronomije i obale, privlači turiste iz celog sveta. Izgradite i vi svoje najlepše uspomene na Lisabon, izaberite neki od zakazanih polazaka: 14.10; 21.10; 09.11… Najniža cena aranžmana na 3 noćenja je 579 evra po osobi.

Travelland
foto: Promo

U HIT ponudu agencije “Travelland” može se uvrstiti aranžman za Bari i Pulju sa polaskom 12.10.Cena aranžmana je 559 evra za 4 noćenja. Bari je glavni grad ove pokrajine i deveti po veličini grad u Italiji, koji je poznat i kao grad Svetog Nikole, čije se mošti nalaze u gradskoj katedrali. U Pulji su nastajale legende i stvarali se heroji, a svoje puteve ukrštali Grci, Rimljani, Iliri, Vizantinci i Arapi. Sa svojim prepoznatljivim belim gradićima, utvrđenjima, ravnom, nerazuđenom obalom i kristalno čistim morem, Pulja predstavlja jedan od najinteresantnijih delova Italije, drugačiji po arhitekturi, neotkriven i zanimljiv.

Travelland
foto: Promo

Još jedan aranžman vam može biti vrlo zanimljiv jer uključuje dva španska grada, Barselonu i Madrid. Od 22.10. krećete direktnim letom za Barselonu, a onda nakon upoznavanja grada, brzim vozom odlazite u Madrid. Ovakva avantura traje 7 dana, a celokupan aranžman košta 899 evra po osobi. Ukoliko se pak odlučite samo za Madrid, i takav aranžman postoji u ponudi. Glavni grad Kraljevine Španije svakako zavređuje pažnju svakog ozbiljnog turiste. Slobodnih mesta ima za polaske: 07.10; 18.11; 10.02…. po najnižoj cenu od 649 evra za 4 noćenja avonskim prevozom.

Zainteresovani putnici mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track