FAŠIRANE ŠNICLE KAKVE DO SADA NISTE PROBALI! Porodica Stefanović OČARALA receptom u kulinarskoj emisiji "Majke i snajke" (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

FAŠIRANE ŠNICLE KAKVE DO SADA NISTE PROBALI! Porodica Stefanović OČARALA receptom u kulinarskoj emisiji "Majke i snajke" (VIDEO)

Zabava -

Porodica Stefanović večeras je ukrstila kutlače u najpopularnijoj kulinarskoj emisiji "Majke i snajke".

Tim čine Ružica, Milka i sin Petar.

Petar je izabrao polje pod rednim brojem sedam, iza kojeg se krio specijalitet - faširane šnicle sa sosom od mirođije i pire krompir.

Dame su u nabavci izostavile sedam namirnica, pa im je tako vreme za pripremu jela umanjeno za 14 minuta, stoga su za kuvanje imale 46 minuta.

02:05

FAŠIRANE ŠNICLE KAKVE DO SADA NISTE PROBALI! Porodica Stefanović OČARALA receptom u kulinarskoj emisiji Majke i snajke

Snajke su imale mini zamerke na jelo, pa su tako ovo jelo ocenile sa prosečnom ocenom osam, dok su majke dale prosečnu ocenu devet.

Sin Petar nije uspeo da pogodi koja dama je napravila koje jelo, pa su tako ostali uskraćeni za mini kviz koji bi im doneo 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

05:31

Danas na meniju kod Seke i Raše krompir harmonika!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track