ŠAPER ZA TELCAST: VEŠTAČKA INTELIGENCIJA NEMA LJUDSKU KREATIVNOST
Foto: Promo

ŠAPER ZA TELCAST: VEŠTAČKA INTELIGENCIJA NEMA LJUDSKU KREATIVNOST

Zabava -

Gost autorke i voditeljke Minje Miletić u ovonedeljnoj epizodi Telcasta, podcasta kompanije Telekom Srbija je nekadašnji član grupe „Idoli“, a sada osnivač i vlasnik „I&F Grupe“, agencije za pružanje usluga u oblasti tržišnih komunikacija, Srđan Šaper.

Šaper je govorio o svom profesionalnom putu – kako je od studiranja medicine i želje da postane lekar, prošao put od pevača „Idola“, jedne od najpopularnijih grupa u Jugoslaviji, preko glumačke karijere do stručnjaka u oblasti marketinga.

Kreativnost koju poseduje ispoljavao je na razne načine, od uloge Spiridona Kopicla u filmu „Davitelj protiv Davitelja“, preko muzike, ali najviše se zadržao u marketingu.

Za Telcast je govorio o načinu na koji će veštačka inteligencija preuzeti sve monotone poslove, a običnom čoveku ostaviti prostor da ispoljava svoju kreativnost. Smatra da su nam društvene mreže donele brzinu u komunikaciji, ali i otuđenost. Šta je još rekao o instagramu, tviteru, ali i knjigama, muzici i tv serijama, poslušajte i pogledajte na Telcastu.

Novu epizodu Telcasta možete pogledati na Youtube kanalu Telekoma Srbija, kao i na platformama Spotify, iTunes, Deezer, podcast.rs, Apple podcast i Google Podcastu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track