Ovaj ženski magazin je izvor inspiracije za svaku savremenu ženu
Foto: Promo

Ovaj ženski magazin je izvor inspiracije za svaku savremenu ženu

Zabava -

Portal To Sam Ja (tosamja.media) je prvi onlajn digitalni ženski magazin u Srbiji, namenjen ženama od stila, zrelim ženama, bez obzira da li imaju manje od 45 godina ili više od toga. Bilo da ste s jedne ili druge strane 40. rođendana, vi dobro razumete koliko je danas važna, posebna i raznovrsna problematika ovog životnog doba i koliko zaslužuje jedinstven medijski pristup i afirmaciju.

Naša prednost je što smo prvi, specijalizovan portal posvećen ovoj promeni perspektive, jer smo digitalni magazin TSJ 45+ pokrenuli 2019. godine. Još tada, sasvim dobro smo razumeli onu čuvenu, popularnu krilaticu – pedesete su nove tridesete! Šta, u stvari, znači ova metafora i koje su u današnje vreme dileme, odnosno privilegije zrelosti?

Verujte nam – mi znamo!

Imamo istinsko zadovoljstvo da se svakodnevno bavimo novim uvidima koje je pokrenula revolucionarna promena poimanja ovog životno doba.

Zbog takvog pristupa, To Sam Ja ženski onlajn magazin čitaju i majke, i ćerke. Čitaju nas i muškarci, jer naše teme su univerzalne, ali i vrlo provokativne.

Jedini domaći ženski magazin u kome o stručnim temama pišu – stručnjaci

Ulazak u godine daje ženama izazovnost i sjaj, a izazovi zaslužuju da se o njima govori otvoreno, s humorom i razumevanjem. Da, često govorimo iz iskustva, bez praznih priča. Posebni smo najpre po tome što se ovom specifičnom problematikom bave priznata, stručna imena iz različitih oblasti (medicina, psihologija, psihoanaliza, sportska medicina, dermatologija, ishrana, biotehnologija, kostimografija/moda…), koja za naš ženski magazin redovno obrađuju teme iz svojih oblasti. Naši autori i novinari potpisuju više od dve hiljade (!) autorskih, originalnih tekstova. Očigledno, mi smo ženski magazin koji se potpuno razlikuje na domaćem onlajn nebu.

Naravno, pored autoriteta stručnih tekstova, poseban šarm i ton ženskom portalu To Sam Ja media daje pisanje poznatih autora iz sveta novinarstva, ali i književnosti.

Uz ovaj onlajn portal, seks posle 40. više nije tabu

Prvi smo ženski magazin koji je jednom zauvek objasnio kako i zašto je normalno upražnjavati seks celog života.

Drugim rečima, zaista se trudimo da razbijemo predrasude i otvorimo teme koje su po navici pripadale mladima.

I bili smo u pravu!

Tekstovi sa ovom tematikom su ne samo naš zaštitni znak već spadaju u najčitanije, zahvaljujući važnosti problematike, ali i pristupu naših autora. Naš ženski portal je intimni kutak za sve žene i muškarce koje zanimaju teme kao što je ljubav i seks, naročito u menopauzi, zašto danas majke imaju bolji seksualni život od ćerki, kada je vreme za prvi poljubac u vezi posle četrdesete, oralni seks u srednjim godinama (ima li većeg tabua), da li je vijagra sinonim za prevaru, ko su muški a ko ženski seksualni predatori…

Naravno da su ovo teme za ženski magazin koje dotiču i mlađe generacije, jer su edukativne i intrigantne, a pružaju iskusan i informisan uvid u blisku budućnost!

Recepti tako detaljni da ih i početnici savladavaju s lakoćom

Kulinarsko umeće usavršava se celog života, pa je logično da naša kolekcija recepata bude zaista raskošna, kada je u pitanju ovako koncipiran ženski magazin.

Nudimo i one pomalo egzotične recepte za posebne prilike, kada svaka kulinarka voli da se istakne i redovnoj ponudi doda nešto novo.

Kao ženski magazin, naročito nastojimo da ponudimo bisere tradicionalne kuhinje, jer tu se dokazuje majstorsko umeće i kulinarsko iskustvo i trening, i to preko virtuoznosti svakodnevnih obroka, dovedenih do savršenstva.

Konačno, uživanje u hrani jedan je od najpopularnijih vidova okupljanja i druženja u zrelim godinam, pa zašto ne bismo napravili praznik?

Dobro poznajemo i svetsku kuhinju – ovde vas čekaju objašnjenja čuvenih slanih i slatkih poslastica, koje uspevaju iz prve. Svi recepti koje nudimo prošli su prvo naš test i nema sumnje da će ih lako savladati čak i početnici, jer su napisani detaljno.

To je kuvanje bez stresa!

Naravno, posebno mesto imaju recepti vezani za tradicionalna, porodična okupljanja koji s razlogom uvek nailaze na rekordnu čitanost.

Znamo koliko vam je važna hranljiva i zdravstvena vrednost namirnica, kojom se takođe iscrpno bavimo na brojnim stručnim stranicama posvećenim zdravoj ishrani i dijetologiji.

Zdravlje, lepota, moda – kada se spoje interesantno i korisno

Magazin za žene teško je zamisliti bez magazinskih tema. Bavimo se ženskim zdravljem, zdravom ishranom i fitnesom, lepotom i antiejdžingom, menopauzom, i naravno, modom i stilom. Posvećeni smo temama ženskog zajedništva, jer svakoj od nas važna je njena ženska mreža, koja se stvara godinama i koju uvek alarmiramo kada se upali crvena lampica.

Informišite se na jednom mestu o novim trendovima kada je reč o lepoti i zdravlju, kuturnim događajima, sportskim aktivnostima, poslovnoj kulturi, unutrašnjoj i spoljašnjoj lepoti, putovanjima… Bavimo se problematikom za koju procenimo da je suštinski doprinos životnoj energiji, da diže moral i nudi rešenja u svetu koji se menja na dnevnom nivou. Tu su i kolumne, koje će vas sigurno razgaliti.

Govorimo o ženama koje su obeležile epohu, u kojima se ogleda i naše sazrevanje i vreme kada smo i mi i one postajale ono što jesmo, kao i o slavnim ženama koje su prava inspiracija. Sve je to vredna „arhiva” za svaki ženski magazin.

Ako ste u najboljim godinama – a takve su sve u kojima se osećamo dobro u sopstvenoj koži – To Sam Ja media ženski portal zaista nudi na jednom mestu sve važne informacije o temama koje se tiču uspeha i zadovoljstva savremene žene, bez obzira na godine.

Na našim društvenim mrežama – FB stranici To Sam Ja i Instagram profilu To Sam Ja – povežite se sa ženama koje idu u korak s vremenom!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track