SVAKI VOZAČ NE SEDA ZA VOLAN BEZ OVOGA: Izgleda luksuzno, cena pristupačna, a zabava u vožnji je zagarantovana
Foto: Promo

SVAKI VOZAČ NE SEDA ZA VOLAN BEZ OVOGA: Izgleda luksuzno, cena pristupačna, a zabava u vožnji je zagarantovana

Zabava -

Kompanija “ CarLine automultimedije“ dugo posluje na tržištu automobilske opreme u Srbiji, proizvode koje nude uvoze od renomiranih svetskih kompanija a ono što se posebno ističe u njihovoj ponudi jesu virtuelne table i multimedije. Ukoliko spadate u grupu vozača koja personalizuje vozilo na osnovu želja i svakodnevnih potreba, paleta proizvoda koje vam nudimo je stvorena za vas. Izmena vizuelnog izgleda vašeg vozila, njegova funkcionalnost i besprekoran izgled su zadaci na kojima temeljimo naše poslovanje.

CarLine automultimedije, monitor
foto: Promo

Da bi se u automobilu osećali prijatno i bezbedno tokom svake vožnje, proširite opremu i mogućnosti svog vozila sa led svetlima koja mu daju modernu i ozbiljnu crtu enterijera u kombinaciji sa navigacijom, parking senzorima i monitorima za decu na zadnjem sedištu. Pored navedenog, mnogi drugi proizvodi se mogu naći u ponudi na našem zvaničnom sajtu.

Multimedije najnovije generacije koje koriste android operativni sistem, dolaze u više veličina, od 7 do 12 inča a dostupne su za sve modele i marke vozila između 2004. i 2022. godišta. Pored prodaje, postoji i usluga profesionalne ugradnje a za ljubitelje električnih automobila, u ponudi se nalazi i multimedije u “Tesla“ stilu.

CarLine automultimedije, monitor
foto: Promo

Za sve koji žele da uživaju u putovanju, a da ne moraju da smiruju i animiraju decu, u ponudi su set monitora za decu na zadnjem sedištu. U setu se nalaze dva ekrana čija veličina je uglavnom 10 inča, oni se ugrađuju u zadnju stranu naslona za glavu prednjih sedišta, imaju integrisane zvučnike i pružaju mogućnost brze i jednostavne zabave.

Lako se nameštaju, imaju sve neophodne kablove i hardver za jednostavnu instalaciju, imaju USB podršku, a imaju i wireless daljinski upravljač. Garancija je minimum 12 meseci, a uživanje dece je definitivno zagarantovano.

CarLine automultimedije, monitor
foto: Promo

Ukoliko želite drugačije rešenje za zabavu putnika na zadnjem sedištu, nudimo vam Krovne Led Monitore koji se, osim zabave, koriste i u poslovne svrhe a nudimo ih u veličinama od 15 do 19 Inča i idealno su rešenje ne samo za putnička vozila već i za kombi vozila koja se bave prevozom putnika .

Jedan od najvećih noviteta na svetskom tržištu su virtuelne digitalne kontrolne table vozila koje su do skoro bile deo enterijera isključivo vozila iz premium segmenta a danas se kod nas mogu dodatno ugraditi u većinu vozila po daleko pristupačnijim cenama. U našoj ponudi virtuelnih tabli za vozila se nalaze table za Brendove BMW, Volkswagen, Audi, Mercedes, Land Rover – Range Rover Sport, Jeep i Volvo. Radi se o LCD ekranima prosečne veličine od 10 inča, ram memorija varira od 4 do 16 gigabajta, a imaju i mogućnost WiFi i Bluetooth povezivanja u toku vožnje.

CarLine automultimedije, monitor
foto: Promo

U okviru naše ponude nalazi se i ponuda AC klima panela koji svojim savremenim i modernim izgledom ulepšavaju vizuelni izgled kontrolne table vašeg vozila, poseduju sve neophodne i napredne funkcije upravljanja klima uređajem kroz touch-screen upravljanje . Veličina panela je 10“ inča, vrsta ekrana je IPS, LCD, VA, AMOLED što zadovoljava I najzahtevnije standarde kupaca.

Kompletna ponuda se može pronaći na sajtu www.xenonsijalice.rs. Adresa firme “Carline multimedija“ je Arčibalda Rajsa 11g, Beograd. Broj telefona je 060/1728773.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track