NAJJEDNOSTAVNIJA PILETINA KOJA BUDI SVA ČULA! Recept koji će obožavati svi ukućani: Brzo, lako i ukusno! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

NAJJEDNOSTAVNIJA PILETINA KOJA BUDI SVA ČULA! Recept koji će obožavati svi ukućani: Brzo, lako i ukusno! (VIDEO)

Zabava -

U današnjoj epizodi Seka i Raša će ponovo ugostiti u kuhinji "Majki i snajki" porodicu Šević iz Beograda koja će pokušati da se vrati u takmičenje.

O timu Šević:

Majka Zorica je penzionerka. Sada, kada ima više slobodnog vremena, bavi se dizajnom, planinarenjem i čitanjem. Voli da kuva brza jela, a omiljeno jelo su joj sve vrste testenina, rižoto i salate. Snajka Kristina se bavi trgovinom. Veliki je ljubitelj putovanja i često provodi vreme s prijateljima. Voli da kuva, naročito da uči pripremu novih jela, a najdraža jela su joj pire krompir, punjena paprika, paprikaš i sarma.

Sin Slaviša je po zanimanju kuvar. Hobi mu je slušanje muzike, šetnja i pisanje tekstova. Kada ima vremena, voli da pije kaf sa prijateljima i uređuje stan. Najviše voli da jede sarmu, punjenu papriku i đuveč.

Slaviša je izabrao polje pod rednim brojem sedam, a iza njega se krio specijalitet - piletina sa dimljenim sirom u pesto sosu sa tikvicama, prilog njoke.

Od 12 namirnica, majka je izostavila 10 namirnica, što je rekordno, pa je tako ovaj tim imao svega 40 mintua za pripremu ovog jela.

02:10

NAJJEDNOSTAVNIJA PILETINA KOJA BUDI SVA ČULA! Recept koji će obožavati svi ukućani: Brzo, lako i ukusno!

Snajke su svoju koleginicu ocenile sa prosečnom ocenom osam, dok su majke, za divno čudo, ocneile Zoricu sa devetkom.

Slaviša nije uspeo da pogodi koja dama je napravila koje jelo, pa je tako porodica ostala uskraćena za dnevnu nagradu u iznosu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track