IZDOMINIRALI NA SCENI UZ HITOVE 90-IH! Žiri pred teškim zadatkom, takmičari ostavili impresivne utiske
Foto: Kurir Televizija

IZDOMINIRALI NA SCENI UZ HITOVE 90-IH! Žiri pred teškim zadatkom, takmičari ostavili impresivne utiske

Zabava -

Večeras od 20 časova na Kurir televiziji očekuje vas nova uzbudljiva epizoda najzabavnijeg talent šoua "Rame uz rame sa Draganom"!

Rame uz rame sa Draganom, Dragana Mirković
foto: Kurir Televizija

Na samom početku nove epizode gledaoci će imati priliku da pogledaju segment Draganinog koncerta iz Arene 2014. godine povodom 30 godina karijere, njen intervju o počecima u karijeru, kao i o dedi, koji je imao najveći uticaj na njenu muzičku karijeru i prvi zapravo otkrio njen talenat. Dragana će otkriti i mnoge detalje iz svog detinjstva i odrastanja, koliko su joj podršku tada pružali roditelji pre svega, a kasnije i njen menadžer Raka Đokić.

Rame uz rame sa Draganom, Dragana Mirković, Ivan Gavrilović
foto: Kurir Televizija

U nastavku emisije takmičari komentarišu prethodni nastup u noćnom klubu, koliko su bili iznenađeni Draganinim fanovima, koji su decenijama posvećeni Draganinoj ličnosti i karijeri. Sa koreografkinjama Bebom i Jovankom komentarišu dolazak Zorice Brunclik kao gostujućeg člana žirija, razgovaraju o ocenama koje su dobili, nakon čega dobijaju novi zadatak - Prepoznaj ples. Gost u ovom zadatku je Ivan Mileusnić, koreograf, koji nas ukratko upoznaje sa svojom biografijom.

Rame uz rame sa Draganom, Ivan Mileusnić, Dragana Mirković
foto: Kurir Televizija

Kako je zadatak Prepoznaj ples mali izazov, u nastavku emisije Beba najavljuje sledeći veliki zadatak - Devedesete. Koreografkinje savetuju takmičare šta je bitno u realizaciji zadatka, na šta treba da obrate pažnju, a gost u ovom delu emisije je Ivan Gavrilović, autor hita "200 na sat". Ivan i Dragana će otkriti sve o svom poznanstvu, karijeri i hitovima. Žiri je ovog puta imao zaista težak zadatak, s obzirom na to da su svi takmičari ostavili impresivan utisak na članove žirija.

1 / 8 Foto: Kurir Televizija

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu emisije “Rame uz rame sa Draganom” večeras od 20 časova na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track