DA LI BISTE ZNALI DA IGRATE UZ OVE LEGENDARNE HITOVE? Žiri izabrao 'NAJJAČEG': Ti - SAMO na to PUCAJ, a za vas ostale - 'ZIP'!
Foto: kurir

kurir tv

DA LI BISTE ZNALI DA IGRATE UZ OVE LEGENDARNE HITOVE? Žiri izabrao 'NAJJAČEG': Ti - SAMO na to PUCAJ, a za vas ostale - 'ZIP'!

Zabava -

U ovonedeljnom takmičenju talenata "Rame uz rame sa Draganom" koja se emituje svakog vikenda na Kurir televiziji, sada već svima poznati takmičari dobili su nove izazove:

Sa koreografkinjama Bebom i Jovankom takmičari su komentarisali dolazak Zorice Brunclik kao gostujućeg člana žirija, razgovarajući o ocenama koje su dobili, nakon čega dobijaju novi zadatak - Prepoznaj ples.

28:53

DA LI BISTE VI ZNALI DA IGRATE UZ OVE LEGENDARNE HITOVE?

Žiri je ovog puta imao zaista težak zadatak, s obzirom na to da su svi takmičari ostavili impresivan utisak na članove žirija.

Nakon štu su svi parovi na poznate numere odigrali prepoznatljive plesne korake i snašli se "iz prve" ili, ako nisu znali koji je ples, improvizovali, stiglo je ocenjivanje.

Rame uz rame sa Draganom, Ivan Mileusnić
foto: kurir tv

Poznati plesni koreograf Ivan Mileusnić, pročitao je ocene koje su takmičari dali jedni drugima.

- Radovan, Nađa, Njegovan, Kristina, Anton, Stefan i Mirela vas nećemo komentarisati vi ste "zip". Komentare će dobiti svi ostali. Bogdanka je ocenjena najmanjom ocenom, ali dobro preživela je, Aleksandra je dobila minus tri, ali baš si enimga i na to treba da pucaš - rekao je Mileusnić.

Aleksandra se nije složila sa ocenama kolega, istakavši da kada je voditelji ocenjuju dobije najviše ocene, dok kolege možda lično pristupaju ovom zadatku.

U nastavku Mileusnić je pročitao rezultate:

- Milanče je dobio minus jedan, jer se nije snašao na Lambadi...Dragana je dobila broj jedan, ali ja nisam osetio razliku... rekao je, a ostatak komentara i ocena, KO JE POBEDNIK I "NAJJAČI" POGLEDAJTE U SNIMKU ISPOD:

11:17

DA LI BISTE ZNALI DA IGRATE UZ OVE LEGENDARNE HITOVE? Žiri izabrao NAJJAČEG: Ti - SAMO na to PUCAJ, a za vas ostale - ZIP!

Beba i Jovanka su istakle da su se u ovom izazovu, ipak momci najbolje snašli.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

03:23

Burleska - Rame uz rame

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track