"BILO JE LUDILO! IZLAZIM NA SCENU, A RADI SAMO MOJ MIKROFON!" Dragana Mirković ISKRENO o ŠOKU koji je doživela na TRGU
Foto: Promo, Nemanja Nikolić

kurir tv

"BILO JE LUDILO! IZLAZIM NA SCENU, A RADI SAMO MOJ MIKROFON!" Dragana Mirković ISKRENO o ŠOKU koji je doživela na TRGU

Zabava -

Na samom početku nove epizode "Rame uz rame sa Draganom" poznatog takimčenja talenata, gledaoci su imali priliku da pogledaju segment Draganinog koncerta iz Arene 2014. godine povodom 30 godina karijere, njen intervju o počecima u karijeri, kao i o dedi, koji je imao najveći uticaj na njenu muzičku karijeru i prvi zapravo otkrio njen talenat.

Dragana Mirković
foto: Printscreen YouTube

Dragana je otkrila i mnoge detalje iz svog detinjstva i odrastanja, koliko su joj podršku tada pružali roditelji pre svega, a kasnije i njen menadžer Raka Đokić.

Kako su igrači dobili izazov "Prepoznaj ples" koji je uključivao dosta improvizacije, Drgana Mirkocić se prisetila jedne situacije kada je sve zavisilo do njene reakcije:

- Dogodilo se jednom na Trgu, "premnogo" ljudi, i na sceni samo radi moj mikrofon! I ja izlazim, uzimam mikrofon i krećem da pevam bez muzike. To je bilo ludilo... Na sceni, tri minute tišine je katastrofa - rekla je Dragana:

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track