COCA-COLA MOMENTI: Osveženje u srcu porodičnih praznika i tradicionalnih okupljanja
Foto: Instagram

Čarolija praznične trpeze

COCA-COLA MOMENTI: Osveženje u srcu porodičnih praznika i tradicionalnih okupljanja

Zabava -

Praznici predstavljaju dragoceno vreme kada se svet oko nas usporava, a toplina porodičnih i prijateljskih veza nas ispunjava. Novogodišnji praznici donose atmosferu radosti, ljubavi i zajedništva, obasjani svetlima i toplinom koja se širi iz domova.

Coca-Cola - simbol deljenja radosti

Kada se porodica i prijatelji okupe zajedno tokom novogodišnjih praznika, prostorije postaju ispunjene smehom, toplim razgovorima i neodoljivim mirisima iz kuhinje. Na bogatoj trpezi, koja je srce ovakvih okupljanja, svaki zalogaj nosi sa sobom ukus tradicije i zajedništva.

Nezaobilazni deo svake novogodišnje trpeze je Coca-Cola - simbol osveženja i deljenja radosti. Zvuk otvaranja flaše, znak je da je trenutak za zajednički "cheers" i deljenje sreće. Coca-Cola nije samo piće, već deo naše tradicije, dodajući poseban šarm svakom okupljanju.

Praznična trpeza, uz nezaobilaznu Coca-Colu, postaje mesto gde se dele priče, planovi za budućnost i trenuci radosti, ali i vreme kada se zahvaljujemo za sve postignuto, s nestrpljenjem i optimizmom gledajući napred.

Idealan recept za porodično okupljanje

“Šta za tebe predstavljaju praznici?”, pitali smo Sašku Smiljanić, food blogerku sa Instagram stranice “Umetnost kuvanja”, koja je sa nama podelila I recept koji je neizostavan na njenom stolu:

- Za mene su to okupljanja sa porodicom i prijateljima, uz neko dobro jelo i nezaobilaznu Coca-Colu. Zato danas za vas imam jedan super recept kojim možete upotpuniti svoju prazničnu trpezu.

Potrebno je: * 2 kg svinjske plećke Marinada: * 8 kašika kečapa * 4 kašike jabukovog sirćeta * 2 kašike soja sosa * 2 kašike smeđeg šećera * 1 kašičica senfa * 2 čena belog luka * 2 kašike dimljene paprike * Biber i so po ukusu Sve navedene sastojke za marinadu izmešajte, pa dobro utrljajte plećku. Pokrijte i ostavite preko noći u frižider. Sutradan, posudu dobro zatvorite aluminijumskom folijom pa stavite na 150 stepeni da se peče 7-8 sati. Zatim meso iscepkajte viljuškom na niti, prelijte sokom koje je meso otpustilo i vratite u rernu na 200 stepeni da se zapeče. Služite uz krompir i neku salaticu i naravno Coca-Colu.

Praznici su mnogo više od običnih datuma na kalendaru. To su dragoceni trenuci zajedništva, ljubavi i sreće koje delim sa porodicom i prijateljima. A uz Coca-Colu, svaki trenutak postaje još slađi, noseći sa sobom ukusnost tradicije i osveženja. Zato se prepustite prezničnoj atmosferi i uživajte u dragcenim momentima sa voljenima, jer svaki je neprocenjiv.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja