POLUFINALE ZAVRŠENO! Ovo su takmičari koji su se plasirali u VELIKO FINALE: Turbulentno ocenjivanje, NAPETO DO SAMOG KRAJA!
Foto: Kurir televizija

Kurir tv

POLUFINALE ZAVRŠENO! Ovo su takmičari koji su se plasirali u VELIKO FINALE: Turbulentno ocenjivanje, NAPETO DO SAMOG KRAJA!

Zabava -

Nakon neuobičajenog performansa takmičara, žiri je ostao zatečen, a nedugo zatim je krenuo i sa ocenjivanjem.

Prvi plesač koji je bio suočen sa hvalospevima žirija bio je Negovan Jovičić, a on je rekao da se i prijavio u emisiju "Rame uz rame sa Draganom" kako bi stvarao. On je dobio 49 poena za današnji nastup, koji je nosio naziv "Bolivud".

Nađi Potočnik je ovaj stil igre neverovatno pristajao, a Dragana Mirković je komentarisala da je na mah Potočnik zaista izgledala kao da je iz Indije. Ona je osvojila 49 poena.

Radomir Pajić je pridobio simpatije zbog autentičnog pokreta na jednoj nozi koji je zapao za oko žirija. On je osvojio 48 poena.

03:05

POLUFINALE ZAVRŠENO! Ovo su takmičari koji su se plasirali u VELIKO FINALE: Ko će stati rame uz rame sa Draganom Mirković?

Kristina Vasić je osvojila 48 poena. Rus Anton koji svakim performansom iznenadi žiri, osvojio je 49 poena. Potom je na ocenjivanje došla Bogdanka Kelča, koja se takođe odlično snašla sa Bolivud pokretima, pa je tako osvojila 48 poena.

Mirela Petrović je imala blagu poteškoću sa suknjom na samom nastupu, ali je to veoma profesionalno pregurala, a ona je osvojila 47 poena. Zoran Stepanović je osvojio 49 poena. Ivana Đorđević, koja se izdvaja po požrtvovanosti, uspela je ovog puta da osvoji 47 poena.

Nemanja Nikolić je osvojio 48 poena od strane četvoročlanog žirija. Dragana Nikitović je osvojila poen manje od svog prethodnika. Potom je na red došao Stefan Vukašinović koji je osvojio 49 poena.

Ovako izgleda tabela, a prvo petoro su ušli u finale:

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs / L. Majer

Bonus video:

03:43

Magic Mike - Rame uz rame

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track