Najnovije vesti

GUBIŠ KOSU? NE GUBI VREME! Iskoristi POPUST od 200e na zahvat transplantacije kose u VATANMED-u i reši trajno problem ćelavosti!
Foto: Promo

GUBIŠ KOSU? NE GUBI VREME! Iskoristi POPUST od 200e na zahvat transplantacije kose u VATANMED-u i reši trajno problem ćelavosti!

Zabava -

Gubitak kose vremenom može dovesti do potpune ćelavosti, što može biti jako frustrirajuće. Ali, ne morate očajavati! VatanMed, renomirana turska klinika u oblasti transplantacije kose i estetske hirurgije, sa predstavništvom u Beogradu, obezbedila je povodom Dana zaljubljenih SPECIJALAN POPUST od 200e na zahvat transplantacije kose. Da bi ste iskoristili popust potrebno je da najkasnije do 17. februara popunite formu na zvaničnom veb sajtu klikom OVDE. Svakom se radi maksimalna moguća gustina kose, a cena je fiksna, bez dodatnih troškova. VatanMed svoje rezultate garantuje pisanim sertifikatom.

Zahvaljujući svetski popularnom zahvatu transplantacije kose na milione muškaraca i žena širom sveta sada ponovo uživa u svojim omiljenim frizurama, gustoj i jakoj kosi. Transplantacija kose je jedino sigurno i trajno rešenje za problem ćelavosti, koje vam može pomoći da u samo jednom danu vratite svoju kosu!

1 / 6 Foto: Promo

Uzimajući folikule sa donorske regije, stručni tim doktora pažljivo ih presađuje na područja koja zahtevaju dodatni rast i gustinu kose. Ovaj proces se izvodi uz minimalnu nelagodnost za pacijenta, uz lokalnu anesteziju, minimalno je invazivan, bez nuspojava i ne ostavlja ožiljke. Sa napretkom tehnologije i stručnim timom doktora, transplantacija kose je postala rutinski postupak sa visokom stopom uspešnosti.

Jednom kada su presađeni folikuli kose, oni ostaju trajno na svom mestu. To znači da ćete uživati u prirodnoj i gustoj kosi dugi niz godina. Transplantacija kose pruža potpuno prirodan izgled. Vaša nova kosa će se ponašati, izgledati i rasti baš kao i prirodna kosa.

VatanMed – Turski kvalitet, svetski standard!

VatanMed grupa specijalizovanih klinika u oblasti transplantacije kose, brade, brkova i obrva kao i estetske hirurgije osnovana je 2007. godine u Istanbulu i od tada se brzo razvijala, proširivši svoje poslovanje u 12 zemalja (15 klinika) širom sveta, uključujući Srbiju. Tokom 17 godina rada, poverenje VatanMed-u je ukazalo više od 50.000 zadovoljnih pacijenata iz celog sveta.

Promo
foto: Promo

Opadanje kose može biti izvor velike frustracije i nezadovoljstva. Zato, nemojte čekati da potpuno izgubite kosu, jer tada transplantacija kose nije moguća! Popune kontakt formu na veb sajtu klikom OVDE a naše ljubazno osoblje će vas kontaktirati radi konsultacija.

Promo
foto: Promo

Sve informacije o zahvatu i VatanMed-u, kao i magične promene u izgledu pacijenata, možete pronaći na zvaničnom veb sajtu vatanmed.rs, Facebook stranici ili Instagram profilu. Za dodatne informacije budite slobodni da kontaktirate osoblje VatanMed-a putem poziva, Viber-a ili What’s App-a: +381 64 322 00 22.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track