EVROLIGA I VATANMED: Preuzmite POKLON VAUČER u vrednosti od 350€ za TRANSPLANTACIJU KOSE
Foto: Promo

EVROLIGA I VATANMED: Preuzmite POKLON VAUČER u vrednosti od 350€ za TRANSPLANTACIJU KOSE

Zabava -

VatanMed, renomirana turska klinika u oblasti transplantacije kose i estetske hirurgije, sa predstavništvom i u Beogradu, povodom zvaničnog partnerstva sa košarkaškom Evroligom, obezbedila je za vas POKLON VAUČER u vrednosti od 350€. Za vrednost vaučera možete umanjiti cenu zahvata transplantacije kose. Da bi ste preuzeli vaučer potrebno je da najkasnije do 20. maja popunite formular klikom OVDE. U VatanMed-u se svakom pacijentu radi maksimalan mogući broj graftova, a cena je fiksna. VatanMed svoje rezultate garantuje pisanim sertifikatom.

Svetski popularan zahvat transplantacije kose omogućava milionima muškaraca i žena širom sveta da ponovo uživaju u svojim omiljenim frizurama, gustoj i jakoj kosi. Transplantacija kose je jedino sigurno i trajno rešenje problema ćelavosti.

U ovom postupku, stručni tim doktora uzima folikule sa donorske regije i pažljivo ih presađuje na područja koja zahtevaju dodatni rast i gustinu kose. Zahvat se izvodi pod lokalnom anestezijom, uz minimalnu nelagodnost za pacijenta. Ovaj minimalno invazivan postupak ne ostavlja ožiljke i nema većih nuspojava, što ga čini izuzetno bezbednim i efikasnim. Transplantacija kose pruža potpuno prirodan izgled. Vaša nova kosa će se ponašati, izgledati i rasti baš kao i vaša prirodna kosa. Jednom kada su presađeni, folikuli kose ostaju trajno na svom mestu, što znači da ćete uživati u prirodnoj i gustoj kosi dugi niz godina.

1 / 4 Foto: Promo

VatanMed – Turski kvalitet, svetski standard!

VatanMed grupa specijalizovanih klinika u oblasti transplantacije kose, brade, brkova i obrva kao i estetske hirurgije osnovana je 2007. godine u Istanbulu i od tada se brzo razvijala, proširivši svoje poslovanje u 12 zemalja (14 klinika) širom sveta, uključujući Srbiju. Tokom 17 godina rada, poverenje VatanMed-u je ukazalo više od 50.000 zadovoljnih pacijenata iz celog sveta.

VatanMed – Zvanični partner Euroleauge Basketball

Pionirsko partnerstvo Vatanmed-a sa košarkaškom Evrloligom u kategoriji zdravstvenih usluga počelo je ovosezonskim plej-ofom i Final Four turnirom. Partnerstvo će trajati tokom naredne dve pune sezone Evrolige i BKT EvroKupa, sve do juna 2026. godine.

“Oduševljeni smo što možemo da pozdravimo Vatanmed u našoj porodici partnera. Vatanmed posluje u sektoru koji se brzo širi, a ovo novo partnerstvo otvara nove mogućnosti za podizanje svesti o transformativnim tehnikama obnove koje mogu povećati samopouzdanje u našim zajednicama,” rekao je Gawain Davies, viši direktor za korporativna partnerstva i licenciranje, Euroleauge Basketball.

“Uzbuđeni smo što ćemo udružiti snage sa Euroleague Basketball, spajajući našu strast za izvrsnošću sa uzbuđenjem igre. Ovo sponzorstvo predstavlja više od samog partnerstva – to je posvećenost zajednici i zajedničkim vrednostima. Zajedno, cilj nam je da inspirišemo i podignemo duh, kako na terenu, tako i u našoj klinici.” rekao je Uğur Öztürk, osnivač i generalni direktor klinike Vatanmed.

Uğur Öztürk, osnivač i generalni direktor klinike Vatanmed
Uğur Öztürk, osnivač i generalni direktor klinike Vatanmedfoto: Promo

Ova saradnja će značiti i mnogo pogodnosti za klijente VatanMed-a kroz različite programe lojalnosti. Početak saradnje je obeležila sedmica sa najvećim popustom na transplantaciju kose do sada u iznosu od čak 350 evra.

Iskoristite ovaj neverovatan popust, popunite formular klikom OVDE i rešite trajno problem ćelavosti!

Vatanmed
foto: Promo

Sve informacije o zahvatu i VatanMed-u, kao i magične promene u izgledu pacijenata, možete pronaći na zvaničnom veb sajtu vatanmed.rs, Facebook stranici ili Instagram profilu. Za dodatne informacije budite slobodni da kontaktirate osoblje VatanMed-a putem poziva, Viber-a ili What’s App-a: +381 64 322 00 22.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track