Izbor za Mis net auto i Eko auto godine

Jedan mejl jedan glas

Izbor za Mis net auto i Eko auto godine

Auto -
U konkurenciji za auto godine nalazi se 21 novi model automobila iz ovogodišnje produkcije

Dvanaesti put zaredom u Srbiji se organizuje izbor za automobil godine putem Interneta - Net Auto 2014. Pored ovog tradicionalnog izbora, po treći put će biti proglašen i EKO automobil godine na našem tržištu, kao vozilo sa najboljim performansama u odnosu na životnu sredinu.

U konkurenciji za auto godine nalazi se 21 novi model automobila iz ovogodišnje produkcije: Audi A3 Sedan, BMW Serije 3 Gran Turismo, Chevrolet Trax, Citroen C4 Picasso, Dacia Logan MCV, FIAT 500L Living, Honda Civic Tourer, Hyunda i10, Kia Pro_cee'd, Mazda3, Mercedes CLA, Nissan Note, Opel Insignia, Peugeot 308, Renault Captur, Seat Leon, Subaru Forester, Suzuki Swift, Škoda Octavia, Toyota Corolla i Volvo S60.Namera oranizatora je da se izborom "najzelenijeg" modela automobila i dodeljivanjem priznanja sa aspekta zaštite životne sredine, afirmiše ovaj trend i naglasi u kom pravcu treba da razmišljaju potencijalni kupci, ali i uvoznici automobila.

O izboru za EKO automobil godine odlučivaće žiri u sastavu: mr Dušan Stokić, ispred Privredne komore Srbije, dr Demir Hadžić iz Ministarstva za saobraćaj, Rade Ostojić, iz Ministarstva energetike, razvoja i zaštite životne sredine, Miloš Petrović iz Srpske asocijacija uvoznika automobila i delova, Milan Božić iz AMSS – Centar za motorna vozila, mr Dragana Petrović, stručjak za konsalting, i Zlatko Mitić, iz kompanije Metro market, koja je organizator izbora za Net Auto godine.

Tutula EKO automobil godine u Srbiji 2012. godine pripala je Hondi Civic 5D I-DTEC, a za 2013. godinu laureat je Peugeot 208 1.4 e-HDI. Kao prateću manifestaciju, koja automobilima i završnoj ceremoniji dodele nagrade daje posebnu dimenziju, deseti put zaredom organizuje se i izbor za Miss NetAuto. Za najlepšu devojku možete glasati takođe na sajtu www.netauto.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track