LEPOTICE I ZVERI: Pogledajte sve seksi cice Salona automobila!

BG kar šou

LEPOTICE I ZVERI: Pogledajte sve seksi cice Salona automobila!

Auto -
Devojke su po "performansama" ne zaostaju za najnovijim modelima izloženim pod kupolama
1 / 57 Foto: KURIR

Automobili i lepotice!Muškarci zvanično dolaze na Sajam automobila da se informišu i vide najnovije modele, ali veliki deo njih više interesuju lepotice. Iako se čini da je na Sajmu koji je otvoren danas u Beogradu ima manje hostesa nego inače, devojke su po "performansama" ne zaostaju za najnovijim modelima izloženim pod kupolama.

Automobilski novinari slažu se da su najlepše hostese na štandu "Opela", ali su seksi cice raspoređene po celom Salonu. BG Car Show i Sajam motocikala "Motopašion" danas je otvorio šampion Evrope u trkama na brdskim stazama, srpski automobilista Dušan Borković. Borković je pozvao sve zaljubljenike u automobile da dođu i pogledaju izložene modele na sajmu koji će trajati do 23. marta, i predstavlja najznačajniju ovogodišnju manifestaciju u auto i moto industriji u zemlji i okruženju.

Cene automobila se kreću od oko 5.900 evra do više od 250 000 evra, dok su na štandu AMSS parkirana dva superautomobila vredna oko pola miliona evra pojedinačno.

Cena pojedinačne ulaznice na Sajam automobila i motocikala iznosi 300 dinara, za grupne posete je 200, za đake i studente 150 dinara, a cena parkinga je 100 dinara na sat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track