DRIFTERI POSLALI POMOĆ: Prikupili 250.000 na humanitarnom spektaklu
Foto: Kurir Štampano

Za ugrožene od poplava i decu iz „Zračka“

DRIFTERI POSLALI POMOĆ: Prikupili 250.000 na humanitarnom spektaklu

Auto -
Staza Auto-prevoza izmišljena je za ovu vrstu auto-sporta u ekspanziji. Dobra organizacija, dovoljan broj driftera, i uspeh nije mogao da izostane
1 / 3 Foto: Kurir Štampano

Trkači za ugrožene!Na stazi Auto-prevoza u Čačku održan je humanitarni drift vikend za pomoć ugroženima od poplava u Čačku i za ustanovu „Zračak“ iz tog grada. Prikupljena su sredstva u iznosu od 99.800 dinara za pomenutu istituciju, dok je za ugrožene od poplava uplaćeno 151.000 dinara!

Staza Auto-prevoza izmišljena je za ovu vrstu auto-sporta u ekspanziji. Dobra organizacija, dovoljan broj driftera, i uspeh nije mogao da izostane. Čačani, odlični domaćini, dočarali su svojim gostima neke detalje iz kulture moravičkog okruga. Gostoprimstvo koje se retko gde sreće - sezona drifta otvorena je uz gromoglasne aplauze, drifterski ručak s roštiljem, koji je omiljen među gostima iz inostranstva.

Dvodnevnu manifestaciju pred više od tri hiljade posetilaca tradicionalno organizuje Tjuning stajling klub iz Beograda. Trke su bile jedinstvena prilika da vozači pred srpskom publikom prikažu svoje umeće, da stazu prelaze bočno, zabacujući zadnji deo automobila, uz dim i škripu pneumatika. (A.S.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track