PREMIJERA I TITULA: Nova korsa stigla u Srbiju!
Foto: Opel

Novitet

PREMIJERA I TITULA: Nova korsa stigla u Srbiju!

Auto -
Priznanje Predstavnici Asocijacije automobilskih novinara Srbije uručili laskavo priznanje za automobil godine u našoj zemlji

S potpuno novom „korsom“, „Opel“ je na tržište Srbije doveo urbani, šik automobil koji stvara sve veće mogućnosti u modno nadahnutom B segmentu. Sve prednosti „korse“ domaćoj publici su predstavljene na ekskluzivnoj promociji u Beogradu.

Foto Opel
Foto Opel

Predstavnici Asocijacije automobilskih novinara Srbije Dragan Milutinović i Vladan Slavković uručili su laskavo priznanje za automobil godine u Srbiji direktoru „Opela“ Draganu Nenadoviću.- Ovo je treća „korsa“ koja dobija titulu automobila godine u Srbiji, što je još jedan od dokaza da govorimo o impresivnom automobilu - izjavio je Milutinović i dodao da je „korsa“ i u mnogim zemljama u okruženju osvojila titulu automobila godine, kao i nagradu Autobest u Evropi.

Foto Opel
Foto Opel

- Nova „korsa“ svakako je zaslužila titulu auta godine jer je jedan od najpopularnijih novih malih automobila na tržištu, pristupačna prosečno platežnom kupcu u Srbiji, tehnički vrlo napredna, s dugogodišnjom dobrom reputacijom u Evropi - nadovezao se Vladan Slavković.Moderna, peta generacija „korse“ nudi novi izgled i novo iskustvo u vožnji, uz novu šasiju i optimizovano upravljanje, kombinujući umetnost nemačkog inženjeringa i emocionalnog dizajna, vrhunsku digitalnu povezanost i odličan odnos cene i performansi.Potpuno nova „korsa“ može se naručiti po ceni od 10.600 evra, s bogatom opremom.

Foto Opel
Foto Opel

Dr Nojman primio priznanjeNAGRADA AUTOBEST 2015Šef „Opel grupe“ dr Karl-Tomas Nojman primio je prestižno priznanje Autobest 2015 od predsednika žirija Dana Vardjea na ceremoniji u Zagrebu. „Korsa“ je pobedila oštru konkurenciju - „hjundai i20“, „fabiju“ i „sitroen C4 kaktus“, u najvećoj meri zbog zbog izvanrednog odnosa cene i kvaliteta, i okitila se titulom Best Buy Car of Europe 2015.Izuzetno smo ponosni što smo s novom „korsom“ osvojili prestižnu nagradu Autobest 2015. Od svetske premijere u Parizu prošlog oktobra primljeno je 120.000 porudžbina - rekao je Nojman u Zagrebu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track