PREMIJERA U SRBIJI: Novi trendseter s najjačim pogonom
Foto: Mladen Radulović

Počela prodaja novog modela „fijat 500x“

PREMIJERA U SRBIJI: Novi trendseter s najjačim pogonom

Auto -
Pogon 4 x 4: Novi model deli tehniku s „džipom renegejd“, a spakovan je po meri italodizajna. Cena u Srbiji od 17.000 evra sa jakom opremom

Trendset klasa s najjačim pogonom 4 x 4 dolazi iz „Džipa“. Jedinstven spoj zove se „fijat 500X“, koji sad stiže i u našu zemlju. Košta oko 17.000 evra za osnovni model (1,6 benzi), s jakom opremom, koja obuhvata automatsku klimu, navigacioni sistem, senzor za parkiranje i bezobrazno veliki spisak dodataka.Vožnjom od Beograda do Novog Sada odmah smo se uverili da je reč o najboljem iz porodice 500! Iako je sposoban da savlada relativno teške terene, na auto-putu se ponaša veoma dobro, čak i na velikim brzinama.- „Fijat“ je povezao svoja dilerstva i napravio maršrutu dugačku 500 kilometara, na kojoj će novi model obići sva dilerstva u Srbiji. Novi „500X“ je urbani model, koji poseduje veoma solidne terenske karakteristike i zato pozivamo sve zainteresovane da dođu kod naših dilera, provozaju auto i uvere se u njegove performanse, rekao je Boris Čučković, iz FCA Srbija.Kompaktni krosover linije 500 obeležava evoluciju brenda i tehnologije kroz razvoj sopstvenog DNK! Lepota s karakterom, sa zrelom, elegantnom, potpuno italijanskom „odećom“ i pogonom 4 x 4 iz „Džipa“, kažu u „Fijatu“. Kao naslednik modela „fijat 500“ iz 1957. godine - stilska povezanost, prepoznatljiva po okruglim svetlima i klasičnom logotipu s hromiranom haubom.Zadovoljava potrebe svakodnevne gradske vožnje zahvaljujući skromnim dimenzijama - dugačak je 4,25 m, širok 1,8 m i visok 1,6 m.

Sportski... Kabina je kvalitetna, a komande veoma jednostavne
Sportski... Kabina je kvalitetna, a komande veoma jednostavne

Od 110 do 184 KS

SNAŽNI MOTORI ZA EVROPU

„Fijat 500X“ za tržište Evrope pokretaće 1,4 turbo (140 KS) (prednji pogon i šestostepeni manuelni menjač) ili sa dvostrukim šestostepenim automatskim menjačem, 1,6 (120 KS). Tu je i 2,0 „multidžet II“ (140 KS) s devetostepenim automatskim menjačem i pogonom 4 x 4. U ponudi će biti i 1,6 sa 110 KS i 2,4 sa 184 KS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track