OFROUD NA FRUŠKOJ GORI: Doktori za šumske staze
Foto: Jeep

Vožnja u konvoju „Džip renegejd i prijatelji“

OFROUD NA FRUŠKOJ GORI: Doktori za šumske staze

Auto -
SVA ČETIRI Upravljanje „džipom“ je način življenja. Ovoga puta avanturi su se pridružili i članovi Harli Dejvidson kluba na svojim motociklima

Ukus slobode u režiji je doktora za ofroud! Nacionalnim parkom „Fruška gora“ tutnji konvoj od 20 tvrđava na točkovima. Ništa ne može da zaustavi ekipu s poglavicom „grand čirokijem“ na čelu, a prate ga „renegejdi“, „rangleri“, „čirokiji“...Diktatura pogona nad preprekama decenijama je poredak koji je uspostavio „Džip“. Vuča sa sva četiri točka garantuje neograničen radijus kretanja. Greh je „džipove“ voziti po asfaltu, pa smo iskupljenje još jednom potražili na ofroudu „Džip renegejd i prijatelji“, u kojem su učestvovali Džip kluba Srbija i Vrele gume.

Svi ljubitelji brenda „džip“, vlasnici nekog od modela sa oznakom „Jeep“ bili su učesnici konvoja. Ovoga puta avanturi su se pridružili i članovi Harli Dejvidson kluba na svojim motociklima. Dve firme - „Džip“ i „Harli Dejvidson“ - sarađuju na globalnom nivou. Zajednička im je neizmerna ljubav prema slobodi, uživanju u vožnji i istraživanju teritorija.Specifičnost avanture je blizina prirode, mogućnost upoznavanja nepristupačnih terena i otkrivanje novih predela. Konvoj se sastao u Vrdniku, odakle je nastavio van asfalta. Prava prilika i za još jedno podsećanje na lepote Srbije.

Grmljavima... „Harlijevci“ u pratnji
Grmljavima... „Harlijevci“ u pratnji

Novi „renegejd“NAJMANJI SUVNovi model „renegejd“ nalazi se među najprodavanijim u svom segmentu. To je prvi model FCA grupacije i najmanji SUV model. Svojim dizajnom i sposobnostima privlači i one koji do sada nisu bili vlasnici nekog modela „džipa“. Pravi je odmetnik u pogledu dizajna i performansi, a pritom zadržava sve odlike SUV-a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track