POSEBNA EDICIJA: Džip obeležava 75. rođendan specijalnom serijom modela

Slavlje teškaša

POSEBNA EDICIJA: Džip obeležava 75. rođendan specijalnom serijom modela

Auto -

Jubilarno izdanje u ograničenoj seriji dostupno je u kompletnoj gami marke „Džip“. Modeli se odlikuju ekskluzivnom opremom, sadržajnim paketima standardne opreme i detaljima

„Džip“ neguje tradiciju obeležavanja ključnih godišnjica ili značajnih postignuća specijalnim izdanjima vozila. Kako bi proslavio 75. godišnjicu, brend je predstavio modele specijalnog izdanja „75th Anniversary“ na sajmu automobila u Ženevi, a sad ih postepeno uvodi u prodaju širom regiona EMEA (Evropa, Bliski istok i Afrika).Slavljenička serija, koja se nudi za sve modele iz linije, proizvedena je u ograničenim količinama - samo 8.000 primeraka za ceo region EMEA - i ističe se novim i ekskluzivnim izgledom, znakom „75th Anniversary“ na eksterijeru, felnama bronzane boje niskog sjaja, bronzanim i narandžastim umecima u eksterijeru, kao i sedištima sa reljefnim logotipom 75-godišnjeg jubileja.Bogati paketiPonuda je još primamljivija zahvaljujući sadržajnim paketima standardne opreme i izvanrednim tehničkim sadržajima marke „Džip“ u pogledu mehanike, terenskih sposobnosti i još mnogo čega.Slavljenički „renegejd“ pokreće 2,0-litarski dizel „multidžet II“ sa 140 KS, u spoju sa 9-stepenim automatskim prenosom i 6-stepenim manuelnim prenosom, a postoji i mogućnost izbora između dva benzinska motora - 1,4 sa 170 KS i 2,4 sa 185 KS, oba u spoju sa 9-stepenim automatskim prenosom. Specijalno izdanje takođe je opremljeno sistemima džip aktiv drajv i aktiv drajv lou 4 x 4 (od čega je drugi dostupan samo u modelima sa 2-litarskim motorom „multidžet II“ i 9-stepenim automatskim prenosom).

Snažni motori

Model „čiroki 75th anniversary“ zasnovan je na modelu „limitid“ i u ponudi je u evropskim zemljama sa 2,2-litarskim turbo-dizel motorom sa 200 KS. Ovaj model će se naći u prodajnim salonima u Srbiji od maja.„Rangler“ i „rangler anlimitid“, posvećeni 75. godišnjici, zasnovani na modelu „sahara“, naći će se u salonima u Srbiji od septembra.Liniju modela posvećenu 75-godišnjem jubileju kompletira „grand čiroki“ sa snažnim 3-litarskim dizel-motorom V-6 „multidžet“ sa 250 KS, te sa 3,6-litarskim benzinskim motorom V-6 „pentastar“ sa 286 KS. Oba motora su u spoju sa 8-stepenim automatskim prenosom. Perjanica brenda nudi sveobuhvatnu opremu koja obuhvata 20-inčne lake alu-felne, okvire prednje maske, okvire svetala za maglu, lajsnu donje maske, krovne nosače i oznake u bronzanoj boji niskog sjaja, navigacioni sistem, vazdušno oslanjanje „kvuadra-lift“, koje podešava klirens u pet različitih nivoa, radi bolje dinamike u terenskoj i vožnji na putu. Jubilarni „grand čiroki“ naći će se u prodajnim salonima u Srbiji od jula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track