Najnovije vesti

NAJVEĆI CENTAR ZA POPRAVKU NA BALKANU: Kod aerodroma otvoren Kreš centar Kiler auto!
Foto: Mladen Radulović

Servis za reparaciju kod aerodroma

NAJVEĆI CENTAR ZA POPRAVKU NA BALKANU: Kod aerodroma otvoren Kreš centar Kiler auto!

Auto

Auto ko nov Stručni kadar, profesionalni limari i farbari, uz najsavremeniju opremu renomiranih proizvođača, automobile vraćaju u prvobitno stanje

Posle dužeg vremena „Kiler auto“ je kompletirao svoju uslugu i napravio najveći centar za limariju i farbanje na Balkanu, čime se svrstao među najveće automobilske tačke u regionu. U naselju Radio far, u blizini aerodroma „Nikola Tesla“, na 1.200 kvadrata otvoren je „Kreš centar Kiler auto“, gde se nalazi kompletna aparatura neophodna za profesionalnu popravku automobila. Ugovori su potpisani sa svim renomiranim osiguravajućim kućama, što omogućava laku i brzu uslugu.

Stručnost na prvom mestu. Popravka u toku
Stručnost na prvom mestu. Popravka u toku

Najsavremenija oprema renomiranih proizvođača uvezena je iz Italije, a stručan kadar, profesionalni limari i farbari, pobrinuće se da oštećene automobile vrate u prvobitno stanje. Pored kompletne usluge i visokih standarda kvaliteta rada na automobilu, obezbeđena je kompletna usluga vezana za papirologiju neophodnu prilikom sudara, odnosno oštećenja vozila.Specifično za ovaj centar jeste to što ima dve komore za farbanje - jednu za teretna vozila i drugu za putničke automobile. Servis je opremljen „panterima“ za ispravljanje limarije, miks rumom sa svom pratećom opremom i ostalom aparaturom renomiranih proizvođača.U slučaju nezgode potrebno je da se javite na telefone „Kiler auta“ 065/500-52-02 i 011/319-66-66.- U slučaju nezgode i oštećenja automobila potrebno je da dođete u „Kiler auto“ da bi se procenila šteta. Postoji mogućnost i dolaska šlep službe ukoliko auto nije u voznom stanju, a šteta se može proceniti i na mestu nezgode ako je automobil nepokretan. Ukoliko ste dobili zapisnik od osiguranja, dovoljno je samo da se javite, a ostalu proceduru prepustite nama i rešićemo problem za vas, od papirologije do popravke vozila - objašnjava Jovan Cvetković, direktor „Kiler auta“.

U „Kreš centru Kiler auto“ obezbeđen je parking za 200 vozila. Podsetimo, u „Kiler autu“ vozači mogu da obave kompletnu registraciju i dobiju registracionu nalepnicu bez odlaska u MUP.

PREPUSTITE BRIGU STRUČNIM LICIMAProcena šteteUgovori sa osiguravajućim kućamaProfesionalni kadarMiks rum sa svom pratećom opremomDve komore za farbanjeRešavanje papirologijeKompletna usluga

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...