VAN ZA DEVETORO: Multitalentovani ortak i moderan transporter!

Veliki porodični automobil

VAN ZA DEVETORO: Multitalentovani ortak i moderan transporter!

Auto -

„Opel vivaro“ je svestran, efikasan i veoma uspešan. Lansiran 2001, pre nekoliko sedmica je proizveden 750.000. primerak ovog modela. To znači da je „vivaro“ najbolje prodavano lako komercijalno vozilo kompanije - a poseduje sve kvalifikacije da bude velik i prostran porodični prevoz.

Odigrao je glavnu ulogu u impresivnom „Opelovom“ povratku u ovaj segment, s rekordnom prodajom u 2015, kad je zabeležen rast od 38 odsto.

Mnogi su razlozi za uspeh, a jedan od njih je njegova svestranost. Ovaj LCV univerzalac može biti konfigurisan na brojne načine - kao kombi, panel van, „kru keb“ ili model s platformom za specijalne konverzije. Četiri dizel-motora različite izlazne snage, u rasponu od 95 do 145 KS, dostupna su za ovaj LCV. „Vivaro“ dolazi sa do devet sedišta - vozački podesivo u šest smerova s lumbalnom podrškom. Kombi varijanta je dostupna u dve težinske klase (2,7 i 2,9 tona), sa dve dužine karoserije (5,0 i 5,4 metra), uz visinu od 1,97 metara. Ulazak i izlazak iz vozila, kao i utovar i istovar, vrše se preko dvojih prednjih vrata, kliznih bočnih vrata na suvozačkoj strani i dvostrukih zadnjih krilnih vrata.

Kombi, panel-van, „kru keb“ i verzija s platformom
Kombi, panel-van, „kru keb“ i verzija s platformom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track