U Bratislavi održana FIA svečana ceremonija dodele nagrada za najbolje takmičare
Foto: Promo

U Bratislavi održana FIA svečana ceremonija dodele nagrada za najbolje takmičare

Auto -

FIA svečana ceremonija dodele nagrada za najbolje takmičare u okviru šampionata Centralno evropske zone (CEZ), održana je u subotu 10. decembra 2016. godine u Bratislavi.

Od ukupno 60 pobednika CEZ šampionata u svim klasama, pehare kao ovogodišnji šampioni Srbije na kružnim stazama u klasi D4+2000 specijal osvojili su Milovan Vesnić i Mladen Lalušić. Milovan Vesnic osvajač je i prvog mesta na kružnoj trci u klasi D4 Specijal, dok je Mladen Lalušić u istoj klasi zauzeo treće mesto. Rudolf Pešović je tom prilikom zauzeo treće mesto.

U Srbiji će se naredne godine voziti pet trka u okviru CEZ šampionata: brdska trka, auto slalom Užice, zatim sada već tradicionalna kružna trka “Nagrada Beograda” na Ušću, Srbija Reli koji naredne godine obeležava svoj jubilej i 50tu godišnjicu održavanja, a po prvi put za bodove u okviru CEZ šampionata voziće se i karting trka Beograd na Adi Huji.Ispred Auto-moto saveza Srbije, koji je inače član Centralno evropske zone, svečanoj ceremoniji prisustvovao je i predsednik AMSS Mirko Butulija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track