Najnovije vesti

SPECIJALNA TOJOTA HAJLAKS, EDICIJA 2019: Spremna originalna oprema i pojačani sistemi aktivne bezbednosti!
Foto: Tojota

Pun stila

SPECIJALNA TOJOTA HAJLAKS, EDICIJA 2019: Spremna originalna oprema i pojačani sistemi aktivne bezbednosti!

Auto

• Dostupan u verzijama s dvostrukom i ekstra kabinom (Double Cab, Extra Cab) s ekskluzivnim karakteristikama spoljašnjosti i unutrašnjosti • Sve Hilux verzije opremljene su poboljšanim Toyota Safety Sense paketom • U prodaji širom Evrope od avgusta

S jedinstvenim poboljšanjima spoljašnjeg i unutrašnjeg dizajna, novo specijalno izdanje Hiluxa (hajlaks) za 2019. dostupno je s Mid ili High specifikacijom, u verziji s dvostrukom kabinom (Double Cab) ili Mid specifikacijom u verziji Extra Cab.

Delovi spoljašnjosti su u završnoj crnoj i tamno sivoj boji, uključuju prednji gornji deo rešetke, okvir svetala za maglu i zaštitnu ploču ispod branika, ručice vrata i tovarnog prostora, poklopce retrovizora, uglove zadnjeg branika i zaštitnu ploču ispod zadnjeg branika.

Pored toga, na verzijama za zapadnoevropska tržišta biće dvobojni, 18-inčni naplaci od lake legure s mašinski obrađenim licem, dok verzije za istočnu Evropu imaju ekskluzivne 18-inčne potpuno crne naplatke od lake legure.

foto: Tojota

Nova verzija Toyotinog terenskog pik-apa poseduje jedinstvenu, potpuno crnu unutrašnjost, čiji je kvalitet ojačan hromiranim detaljima na instrument tabli, kao i piano crnim umecima na instrument tabli i oblogama vrata, takođe na upravljaču, ručici za promenu stepena prenosa i njenom podnožju. Instrumenti ispred vozača imaju upečatljiv dizajn s belom pozadinom i centralni TFT ekran koji prikazuje namensku animaciju Hilux 2019 Special Edition kada je uključen kontakt. Za ovu verziju je čak i ključ specifičan, sa siluetnom skicom frontalnog dizajna vozila.

foto: Tojota

Naglašavajući vrhunski stil i nivo opreme prilagođene kupcima koji ovakva vozila koriste u slobodno vreme, Hilux 2019 Special Edition odražava kontinuirani rast evropske prodaje Toyotinog poznatog terenskog pik-pa kao izbora životnog stila.

Poboljšan paket Toyota Safety Sense tehnologije aktivne bezbednosti (TSS*) dostupan je na svim nivoima. To uključuje sistem upozorenja pre sudara (PCS - Pre-Collision System) s dnevnom i noćnom detekcijom pešaka i dnevnom detekcijom biciklista, prilagodljivi tempomat širokog opsega (ACC - Adaptive Cruise Control), asistenciju u prepoznavanju saobraćajnih znakova (RSA - Road Sign Assist) i upozorenje o napuštanje trake (LDA - Lane Departure Alert) s kočenjem koje se aktivira zbog neželjenog kretanja.

foto: Tojota

Hilux je opremljen hidrauličnom servo asistencijom u upravljačkom mehanizmu koja korekcije pravca obavlja kočenjem, odvojeno na prednjim/zadnjim i levim/desnim točkovima. Novo specijalno izdanje Hiluxa za 2019. i nadograđene Hilux verzije biće dostupne širom Evrope od avgusta.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...