PRIPREME ZA MORE: Šta ako vam se na putu izduva GUMA, a u kolima vam je malo dete?
Foto: Promo

iznenadna situacija

PRIPREME ZA MORE: Šta ako vam se na putu izduva GUMA, a u kolima vam je malo dete?

Auto -

Pripreme za more iziskuju i detaljne pripreme automobila, naročito ako idete porodično sa decom koja su mala. Tada bi trebalo povesti računa o svemu i unapred pripremiti rešenja za brojne neželjene situacije u slučaju da do njih dođe. Jedna od takvih situacija je i izduvana guma. Kako to da rešite usred puta ka moru, daleko od stanice, mehaničara, na mestu na kome biste šlep službu čekali satima? Obavezno morate u autu imati OVO!

PORTABILNA PUMPA za gume je NEOPHODNA, OBAVEZNA svakom ko vozi! Ona je tako mala, zauzima tako malo mesta u autu, a njom gumu potpuno SAMI možete da naduvate za tili čas! I pritom ne morate da se razumete u to koliko treba upumpati vazduha kako se ne bi preduvala ili slično, jer na meraču jasno možete da vidite gde je granica. Samo je priključite u UPALJAČ U AUTU, vrh creva za pumpanje stavite u ventil, guma se naduva do željenog pritiska i to je sve!

foto: Promo

Sigurno sad razmišljate „Ko zna gde to mogu da kupim! Stalno daju savete o kupovini korisnih stvari na koje moramo da čekamo nedeljama, pa čak i mesecima da stignu iz inostranstva! E, pa ovoga puta nije tako - pozovite danas na broj 011/6 888 999 ili poručite OVDE svoju Air Dragon pumpu po AKCIJSKOJ CENI od 2.900 RSD i kod vas je za najkasnije 3 dana!

foto: Promo

A šta još možete da naduvate ovom fantastičnom pumpom? Gume od motora, bicikla, lopte, dušeke za naduvavanje, bazenčiće za decu i slično. Plus što njom možete da IZDUVATE sve što naduvate, bez skakanja po predmetu, stiskanja i rizika da oštetite predmet.

Pozovite danas na broj 011/6 888 999 ili poručite OVDE svoju Air Dragon pumpu po AKCIJSKOJ CENI!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track